Maajussipari teki vaikean päätöksen: Ero!

Maajussille morsian -ohjelmassa muutama vuosi sitten rakastuneet Maajussi-Christian ja Milla ovat päättäneet jatkaa elämää erillään.

Christian ja Milla rakastuivat toisiinsa Maajussille morsiamen kuvauksissa vuonna 2014.

Muutama vuosi kuvausten jälkeen pari on kuitenkin joutunut tekemään vaikean päätöksen: he aikovat jatkaa elämää eri osoitteissa.

– Meillä meni Millan kanssa lusikat jakoon. Elämäähän tämä on, mutta ei mennyt luonnollisestikaan ihan suunnitelmien mukaan, Christian sanoo.

Pian ohjelman kuvausten loppumisen jälkeen Milla muutti Christianin luokse, ja vuosi sitten he ostivat yhdessä omakotitalon.

Draamasta tai suurista riidoista ei erossa ole kyse, ja pari onkin onnellinen siitä, että tässäkin tilanteessa kaikki on saatu hoidettua sopuisasti. Tästä kertoo sekin, että pari asuu vielä saman katon alla.

– Tässä on monta käytännön asiaa, jotka pitää nyt hoitaa, Christian toteaa.

Hänen mukaansa tunteet olivat vahvana mukana loppuun saakka, siksi eropäätöstä ei tehtykään kevyin perustein.

– Kyllä me kuitenkin loppupeleissä niin erilaisia olemme. Tietysti vasta yhteisten vuosien varrella olemme aidosti oppineet tuntemaan toisemme, kun normaali arki on tullut vastaan, Christian sanoo.

Myös Milla on sitä mieltä, että ero on ainoa ratkaisu, vaikka se tuntuu molemmista tietysti kurjalta.

– Olemme nuoria ja tässä kohtaa on hyvä tajuta, mikä on itselle parasta. Tulen aina välittämään Christianista, ja olen tyytyväinen siitä, että välimme eivät mene poikki, Milla sanoo.

Hyvissä väleissä olevat Milla ja Christian aikovat nähdä toisiaan jatkossakin silloin tällöin. He ovat tehneet sopimuksen, että Milla voi välillä hakea Fargo-koiran hoitoon.

– Tällä hetkellä etsin töitä sekä hevoselle tallipaikkaa Etelä-Pohjanmaalta, Milla kertoo suunnitelmistaan.

Maajussille morsiamen uuden kauden ensimmäiset jaksot MTV3-kanavalla 2.2. ja 4.2. klo 20.05.

Lue myös:

    Uusimmat