Maajussi-Stiinalta suora avautuminen: "Mulla on pieni pakenemismietintä"

1:26
Maajussi-Stiinan ja Veli Matin keskustelu kääntyy syvällisiinkin aiheisiin.

Maajussi-Stiina tutustuu tarkemmin sulhasehdokkaisiinsa.

Maajussille morsian -sarjan viikonloppu Naantalissa on edennyt ryhmätreffeihin, joilla maajussit pääsevät tutustumaan paremmin puolisoehdokkaisiinsa. 

Maajussi-Stiina vie sulhasehdokkaansa päiväksi puuhailemaan alpakkafarmille. Touhuamisen lomassa Stiina vie Veli Matin juttelemaan ja kaksikko päätyy keskustelemaan syvällisistäkin aiheista. Kaksikko pohtii muun muassa sitä, millaista elämä voisi olla, jos Veli Matti muuttaisi Stiinan hevostilalle. Veli Matti kertoo, että näkisi itsensä erittäin hyvin elelemässä Stiinan rinnalla tämän tilalla. 

– En tiedä, ollaanko me samanhenkisiä ihmisiä tai jotain, mä en osaa sanoa. Se juttu vaan luistaa ihan kuin oltaisiin oltu kavereita tosi pitkään, Stiina miettii treffien jälkeen. 

Stiina jatkaa miettimistään pohdinnalla, että Veli Matin seurassa hän tuntee viettävänsä aikaa parhaan ystävänsä kanssa. 

Keskustelun aikana Stiina kysyy Veli Matilta, millaista puolisoa hän toivoisi itse rinnalleen. 

– Olisi sellainen kumppani, joka ei pettäisi, olisi täysin rehellinen, luotettava ja huumorintajuinenkin, niin kuin mä itsekin. En ole mikään kauhea jännittäjä, vaikka aluksi olikin sellainen jännitys päällä, mutta kyllä se sitten lakkasi kokonaan, kun näin sinut ekaa kertaa livenä, Veli Matti sanailee Stiinalle. 

Vaikka Stiina viihtyykin Veli Matin seurassa, hän myöntää kameroille treffien jälkeen, että häntä hieman ahdistaa. 

– Kyllä mulla on pieni semmoinen pakenemismietintä, että nyt vähän jarrua. Ei pahasti jarrua, mutta rauhassa, maajussi miettii. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 21. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja