Maajussi-Janne: Kaapista tulo vapautti, suosittelen

MTV3:n Maajussille morsian -ohjelman ensimmäinen miestä itselleen etsivä maajussi on tyytyväinen siihen, että "homoemo" ilmoitti hänet ohjelmaan.

Maajussille morsian -ohjelman maajussi Janne Pietikäinen etsii miestä rinnalleen. Janne kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille hänen hyvän ystävänsä ilmoittaneen hänet ohjelmaan.

– Hyvä ystäväni, "homoemo" ilmoitti mut ohjelmaan, eikä mulla ollut kieltäytymiseen mitään perustelua. Ei ollut mitään sutinoitakaan tiellä tai muuta. Ollaan me vieläkin ystäviä, Janne nauraa.

Janne kertoo yllättyneensä miehen homouden nostamasta mediamylläkästä, sillä Jannen mielestä homoseksuaalisuudessa ei enää nykypäivänä pitäisi olla mitään ihmeellistä. Janne onkin tyytyväinen päätökseensä tulla ulos kaapista.

– Mulle tää on ollut aika helppoa tää kaapista tuleminen, nyt on paljon vapautuneempi olo. Kannustan muitakin avautumaan. Ajatus kaapista tulosta muovautui ajan kanssa ja vuosi sitten tajusin, että kyllähän tästä pitää ruveta jollekin kertomaan jos haluaa, että jotain tapahtuu. Läheiset eivät ole olleet moksiskaan asiasta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat