Maajoukkuehiihtäjä Eveliina Piippo sai roolin Aku Louhimiehen Tuntemattomassa sotilaassa – "Ajattelin näyttelijän työn olevan leppoista"

Eveliina Piippo: Teen kaikkeni Seefeldin MM-paikan eteen 3:27
Eveliina Piippo kommentoi MM-kisojen avausmatkaa ja kauden jatkoaan MTV Urheilulle.

Suomen A-maajoukkueeseen täksi kaudeksi mukaan tullut Eveliina Piippo voi olla joillekin tuttu kasvo myös valkokankailta, sillä 20-vuotias maastohiihtolupaus näytteli pienen roolin Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon Sotilas

Piippo päätyi osaksi menestyselokuvaa perhesuhteiden kautta. 

– Minun siskollani on siinä vähän isompi rooli, hän näyttelee siinä lotta Kotilaista. Hän heitti, että lähtisinkö mukaan, ja kun Louhimies kelpuutti, niin ajattelin, että mennään katsomaan, Piippo kommentoi MTV Urheilulle nuorten MM-hiihtojen näyttämöllä Lahdessa.

Piippokin on elokuvassa lotan roolissa. Hän sanoo projektin olleen hieno kokemus, joka avasi hiihtäjän silmiä näyttelemisen suhteen. 

– Siinä taas huomasi, että on itselläkin vähän turhan paljon ennakkoluuloa. Ajattelin, että näyttelijän työ on leppoista, mutta kyllä hiihtäjien päivät ovat helpompia kuin heidän kuvauspäivänsä, Piippo summaa hymyillen. 

Eveliina Piippo julkaisi lokakuussa 2017 Instagram-tililleen kuvan (alla) elokuvan kuvauksista. Juttu jatkuu alla. 

Piippo oli nuorten MM-kisojen avausmatkallaan, perinteisen sprintissä, 33:s maanantaina. Keskiviikkona on edessä hänen päämatkansa 10 kilometrin vapaan kisa. 

Lue myös:

    Uusimmat