Mainos

Luotiliivein varustautuneet miehet hyökkäsivät vaaliehdokkaiden kimppuun Oulussa

Ainakin kolme parikymppistä miestä on hyökännyt Oulussa Rotuaarilla kansanedustajaehdokkaiden kimppuun.

Miehet saapuivat noin puolen päivän aikaan kokoomuksen vaaliteltalle ja kävivät siellä olleiden kansanedustajaehdokkaiden päälle.

Tilannetta edelsi yhden kokoomuksen kansanedustajaehdokkaan ottamat kuvat muista kokoomusehdokkaista, kun miehet olivat käsittäneet tulleensa myös valokuvatuiksi. Miehet olivat kiivastuneet siitä ja käyneet ehdokkaan kimppuun ja vaatineet kuvien poistamista kamerasta. Miehet olivat käyneet myös kahden muun paikalla olleen henkilöön kimppuun.

- Kun poliisi tuli paikalle, jouduimme irrottamaan yhden hyökkääjän irti kansanedustajaehdokkaasta. Ehdokas pysyi jatkamaan kampanjointiaan Rotuaarilla, kertoo rikoskomisario Tapani Tasanto Oulun poliisilaitokselta.

Miehet vastustivat paikalle saapuneita poliiseja, ja poliisi joutui käyttämään pippurisumutetta ja etälamautinta miesten taltuttamisessa.

Poliisin mukaan miehet olivat olleet jakamassa omia esitteitään Oulun Rotuaarilla. Esitteet olivat Suomen Vastarintaliikkeen lehtisiä.

Poliisin mukaan miehet olivat varustautuneet luotiliivein, mikä viittaisi siihen, että he olivat varautuneet väkivaltaan. Poliisin mukaan miehillä ei kuitenkaan ollut mukanaan aseita tai muuta kättä pidempää.

Miehet on otettu kiinni ja heitä kuulustellaan lähiaikoina. Poliisi epäilee miehiä pahoinpitelystä ja virkamiehen vastustamisesta.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.