Mainos

Luomucoctailpalat

  • luomuruisleipänappeja neljän viljan luomukorppuja
  • Yrttilevite:
  • 250 g luomutuorejuustoa
  • noin 1 dl luomurypsiöljyä
  • 1 dl luomupinaattia tai 2 dl luomuyrttejä
  • 2 luomuvalkosipulinkynttä
  • 1 dl luomujuustoraastetta
  • ripaus luomumustapippuria

Vaahdota tuorejuusto ja rypsiöljy sähkövatkaimella. Sulata ja valuta pinaatti siivilässä. Mausta levite pinaatilla tai silputuilla yrteillä, puristetuilla valkosipulinkynsillä, juustoraasteella ja mustapippurilla. Säilytä jääkaapissa ja levitä ruisleipänappien sekä korppujen päälle.

Vinkki: Valmista luomuhillomarjoista hilloa ja tarjoa luomusokerikorppujen kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.