Luomucoctailpalat

  • luomuruisleipänappeja neljän viljan luomukorppuja
  • Yrttilevite:
  • 250 g luomutuorejuustoa
  • noin 1 dl luomurypsiöljyä
  • 1 dl luomupinaattia tai 2 dl luomuyrttejä
  • 2 luomuvalkosipulinkynttä
  • 1 dl luomujuustoraastetta
  • ripaus luomumustapippuria

Vaahdota tuorejuusto ja rypsiöljy sähkövatkaimella. Sulata ja valuta pinaatti siivilässä. Mausta levite pinaatilla tai silputuilla yrteillä, puristetuilla valkosipulinkynsillä, juustoraasteella ja mustapippurilla. Säilytä jääkaapissa ja levitä ruisleipänappien sekä korppujen päälle.

Vinkki: Valmista luomuhillomarjoista hilloa ja tarjoa luomusokerikorppujen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat