Mainos

Lumisade hankaloittaa pääsiäisliikennettä

Runsas lumisade vaikeuttaa pääsiäisen menoliikennettä lähes koko maassa ja etenkin Etelä-Suomessa. Vilkkain menopäivä on tänään, mutta jonkinasteista tungosta riittää huomiseen saakka.

lumentulon odotetaan myöhästyttävän junia koko päivän. Helsinkiin pohjoisesta tulevat yöjunat olivat aamulla yli puoli tuntia myöhässä. Pohjoiseen päin menevissä junissa myöhästymiset ovat yli tunnin mittaisia.

Myös Helsinkiin saapuva paikallisliikenne on myöhästellyt ja vuoroja on myös peruttu. Lumisateiden on ennustettu loppuvan eteläisemmässä Suomessa iltapäivään mennessä. Muualla Suomessa sää pysyy huonona.

Huono sää viivästyttää lentoliikennettä

Kova lumisade ja huono näkyvyys on myöhästyttänyt aamupäivällä lentoliikennettä etenkin Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Vantaan kentän viivästykset vaikuttavat myös muihin lentoihin.

Viisi sairaalaan Nelostien kolareissa

Kaksi ihmistä loukkaantui paketti- ja henkilöauton kolarissa Muuramessa. Puolilta päivin sattuneen onnettomuuden takia liikenne nelostiellä ruuhkaantui pahoin ja se jouduttiin myös hetkeksi katkaisemaan. Keski-Suomen keskussairaalasta annettujen tietojen mukaan loukkaantuneiden tilat ovat vakaat eikä kummallakaan ole hengenvaaraa.

Rekka-auto suistui lumimyräkässä vastaantulijoitten kaistalle nelostiellä Hollolassa. Kolme loukkaantunutta vietiin hoitoon Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

Perävaunullinen kuorma-auto lähti heittelehtimään viisi kilometriä Lahden Renkomäen risteyksen eteläpuolella ja suistui etelään ajavien kaistalle. Rekka törmäsi yhden henkilöauton nokkaan ja toisen vasempaan kylkeen. Kaikki kolme autoa suistuivat tien poskeen. Loukkaantuneet olivat henkilöautoissa. Rekan kuljettaja säilyi vammoitta.

Onnettomuuspaikalle kutsuttiin myös pelastushelikopteri, mutta se palasi Helsinkiin ilman potilaita. Onnettomuuden takia nelostie suljettiin muulta liikenteeltä liki kolmeksi tunniksi. Jo aiemmin päivällä yksi rekka suistui nelostieltä Lahden seudulla.

Myös Haminan ja Kotkan välinen moottoritie oli iltapäivällä tukossa useita tunteja pahan ketjukolarin takia.
(STT)

Huom! Uusi StreamWorks ohjelma valitsee nopeuden automaattisesti internetyhteytesi mukaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.