Lumikinokset olivat alle metrin kokoiselle espoolaisponille liikaa – katso suloinen video kinoksen keskellä kököttävästä Iitasta

Lumikinokset olivat alle metrin kokoiselle espoolaisponille liikaa – katso suloinen video kinoksen keskellä kököttävästä Iitasta 0:57
Katso suloinen video kinoksen keskellä kököttävästä Iitasta! Video: Zelda Turtola

Pääkaupunkiseudulla on pyryttänyt lunta enemmän kuin vuosiin. Lumikinokset ovat vaatineet sopeutumista ihmisiltä, mutta myös eläimiltä. Minishetlanninponi Iita päätti tarpoa kinosten keskelle, ja jäi sinne kököttämään.

Espoolainen Zelda Turtola oli aurannut keskiviikkona poneille tien pihatosta tarhalle, ettei niiden tarvitsisi kömpiä lumikinoksissa.

Iita-poni lähti tarkastamaan tarhan ruokatilanteen, mutta joutui lähtemään pettyneenä takaisinpäin.

Silloin säkäkorkeudeltaan 84-senttinen minishetlanninponi päättikin lähteä umpihankeen tarpomaan.

Turtola kuvasi videolle, kuinka pieni poni näytti jumittuneen valtavien kinosten keskelle. Voit katsoa videon Iita-ponin kiperästä tilanteesta artikkelin alusta.

Jonkin ajan päästä, pienen houkuttelun avulla, poni kuitenkin pääsi jatkamaan matkaansa ja juoksi muiden ponien luokse pihattoon.

– Poni ei oikein tykännyt. On niin pieni, että tuollainen lumimäärä on sille liikaa, Turtola toteaa.

Onko sinun lemmikkisi tai perheenjäsenesi hullaantunut lumikinoksista? Lähetä video tai kuva numeroon 040 578 5504 tai sähköpostilla uutiset@mtv.fi!

Lue myös:

    Uusimmat