Lumettajat havaitsivat liekit ja murtautuivat Iso-Syötteen hotelliin – sankarikaksikko evakuoi ihmiset ja kantoi kaasupullot ulos savun keskeltä

Dramaattinen video: Yön pimeys muuttui raivoaviksi liekeiksi – hotelli hätäevakuoitiin 2:51
Katso dramaattinen ilmakuvavideo hotellitulipalosta!

Iso-Syötteen laskettelukeskuksen toimitusjohtaja Jorma Terentjeff kertoo lumettajien sankarillisesta toiminnasta viime yönä Pudasjärvellä.

Yövuorossa olleet lumettajat ajoivat moottorikelkallaan Iso-Syötteen hotellin ohitse, kun he havaitsivat, ettei kaikki ole hyvin.

– He haistoivat savun ja olivat nähneet, että siellä on jotain vialla. He havaitsivat tulipalon, murtautuivat hotelliin ja aloittivat evakuointityön, Terentjeff kertoo MTV Uutisille.

Olitko paikalla? Otitko kuvan tai videon? Ota yhteyttä toimitukseen: uutiset@mtv.fi tai 040 578 5504!

Kaksi yön sankaria tyhjensi hotellin huone huoneelta. Terentjeffin mukaan sankarit ovat molemmat nuoria miehiä.

– Evakuoinnin jälkeen he olivat vielä palanneet tarkistamaan huoneet. Pientä onnea onnettomuudessa oli, sillä lumetus oli käynnissä rinteissä, joten me pystyimme auttamaan palokuntaa antamalla lumetusverkoston kautta vettä.

"Fantastisia tyyppejä"

Terentjeff on erittäin tyytyväinen miesten urhoollisesta toiminnasta.

– He olivat vielä kantaneet keittiöstä kaasupullot ulos, savun keskellä. Kyllä täytyy sanoa, että he ovat fantastisia tyyppejä. Aivan varmasti tulee kiitos yhtiön puolesta.

Laskettelukeskuksen johtaja kertoo menevänsä huomenna Pudasjärvelle katsomaan vahinkoja sekä keskustelemaan yrittäjien kanssa. Terentjeff kertoo, että hotellipalosta huolimatta laskettelukeskuksen toiminta jatkuu normaalisti. Hotelli ja laskettelukeskus ovat erillisiä yrityksiä.

– Taloudelliset vahingot voivat olla isoja, mutta tärkeintä on se, ettei yhtään ihmishenkeä ole menetetty, Terentjeff päättää.

Vain seinät jäivät jäljelle hotelli Iso-Syötteen ravintolasta 1:12
Vain seinät jäivät jäljelle hotelli Iso-Syötteen ravintolasta.

Lue myös:

    Uusimmat