Lue ohje: Näin riisut seksikkäästi miehesi edessä

Kaikenlaisissa parisuhdeoppaissa vihjataan, että mies nauttii saadessaan katsella naisen riisumista, mutta kuka oikeasti osaa stripata? Ivillage.com listasi ohjeet, joilla vaatteiden sulokas riisuminen on helppoa!

1. Valmistelu

Soita miehellesi töihin. Käske hänen ostaa pullo kuohuvaa matkalla kotiin. Kun olet itse matkalla kotiin ja noin viiden minuutin päässä kotioveltasi, soita miehelle uudelleen ja käske hänen panna valitsemasi CD soimaan ja istua mukavasti tuoliin. Älä kerro, mistä on kyse, mutta vihjaile, että luvassa on eroottinen yllätys.

Kun saavut kotiin, astu sisään kuin omistaisit koko maailman. Heitä laukkusi nurkkaan. Jos mies ei jo istu tuolissaan, käske hänet sinne – kisko hellästi ja kiusoitellen kravatista, mikäli tarpeen.

Kun mies on saatu tuoliin, voit aloittaa!

2. Eroottinen show

Astele ensin ympäri huonetta kuin et huomaisi miestä. Esittele itseäsi hieman: kuvittele numero 8 ja tee lantiollasi sitä vastaavaa liikettä. Tanssahtele. Kävellessäsi astele niin, että yksi jalka asettuu sulokkaasti suoraan toisen eteen.

Ota käyttöön huivi. Kuvittele, että huivi on miehesi: käsittele sitä hellästi, juoksuta sen kangasta käsiesi läpi. Kiedo huivi miehesi kaulaan, vedä hänet lähelle ja irrota sitten. Kuljeta huivi olkapääsi yli ja kaarista samalla selkääsi.

Ethän ole vielä riisunut takkiasi tai huppariasi? Hyvä, sillä nyt on sen aika! Käännä selkäsi miehelle, katso häntä olkasi yli. Riisu takki hitaasti äläkä pudota sitä: peitä sillä rintasi, käänny mieheen päin ja päästä vasta sitten irti takista.

Seuraavaksi riisutaan alaosa. Jos ylläsi on hame, käänny taas selin mieheen. Avaa hameen vetoketju hitaasti kumartuen samalla eteenpäin. Jos vetoketjua ei ole, leiki esimerkiksi vyöllä tai vie käsiäsi pitkin hameen yläosaa. Riisu hame yhdellä liikkeellä: hivuta se alas ja anna sen pudota lattialle. Astu yhdellä askeleella ulos hameesta. Tätä kannattaa harjoitella etukäteen!

Riisu seuraavaksi kenkäsi. Varmista, että niissä ei ole remmejä tai nappeja, jotka täytyisi avata! Nosta jalkaasi koukkuun taakse ja riisu kenkä nopealla liikkeellä.

Jos olet pukeutunut sukkahousuihin (tai housuihin!) aseta yksi jalkasi tuolille niin, että seisot sivuttain mieheen päin. Katso miestä. Rullaa sukkahousu alas yksi sukka kerrallaan nilkkaan asti. Kun olet vetänyt sukkahousun kantapään yli, vedä se pois etusormella ja peukalolla pidellen. Voit käyttää sukkahousuja riisumisen jälkeen rekvisiittana huivin tapaan.

Riisu seuraavaksi rintaliivit. Tässä vaiheessa mies on jo sekaisin jännityksestä, joten käytä niin paljon aikaa kuin voit! Käänny mieheen päin ja liu'uta tai ravista olkaimet alas. Käänny sitten selin, katso häntä olkasi yli ja avaa rintaliivit selkäsi takana. Pidä ne edelleen edessäsi, kun käännyt jälleen häntä kohti. Peitä rintasi toisella kädelläsi ja vedä rintaliivit pois toisella.

Pudota liivit, mutta pidä toinen käsi rintojesi piilossa. Voit myös leikitellä rinnoillasi kiusaten häntä.

Nyt olet valmis riisumaan alushoususi. Pidä jalkasi hieman harallaan, niin, ettet näytä siltä että aiot istuutua vessanpöntölle! Aseta toinen jalkasi hieman toisen eteen, vie kätesi kämmen reittä vasten asetettuna kokonaan alushousujen vyönauhan alle ja liu'uta housut alas. Kumarru liikkeen mukana alas, pidä selkäsi kaarella.

Kun alushousut ovat ohittaneet polvesi, housujen pitäisi pudota jalkoihisi. Astu nyt ulos housuista kuten aiemmin astuit ulos hameesta. Harjoittele tätäkin etukäteen!

3. Strippauksen jälkeen

Älä jää seisomaan keskelle lattiaa aplodeja odotellen. Astele ympäri huonetta kuten teit aivan alussa, ennen kuin olit riisunut mitään. Koskettele rintojasi leikkisästi. Astele sitten makuuhuoneeseen – mies seuraa sinua taatusti!


Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Ivillage.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja