Löydä mies netistä: Näin teet hyvän nettideittiprofiilin

Hyvä nettideittiprofiili on positiivinen ja selkeä. Myös aktiivisuus palkitaan.

Luova ja erilainen nettideittiprofiili huomataan varmasti. Näillä vinkeillä luot itsellesi hyvän deitti-ilmoituksen.

Ole rehellinen

Olemalla rehellinen löydät juuri sellaisen miehen, joka sopii sinulle. Jos piirtelet ideaalikuvaa itsestäsi, voit päätyä yhteen miehen kanssa, joka kuvittelee sinusta kaikkea muuta kuin mitä oikeasti olet. Kirjoita siis mahdollisimman kattavasti ja rehellisesti siitä, minkälainen olet, niin muut pääsevät jyvälle sinusta.

Panosta kuviin

Monet unohtavat liittää profiiliinsa houkuttelevia kuvia. Nettideittailussa on kysymys ennen kaikkea vastakkaisen sukupuolen houkuttelemisesta, joten näytä parhaat puolesi. Älä kuitenkaan liioittele, Photoshop kuuluu vain naistenlehtiin.

Ole luova

Luovat ihmiset erottautuvat massasta. Mielenkiintoinen ja erilainen hakemus saa miehen pysähtymään juuri sinun profiilisi kohdalla. Kukaan ei pidä tylsistä ihmisistä, joten pidä huoli, ettei oma profiilisi ole sitä.

Vältä negatiivisuutta

Negatiivisuus ei useinkaan ole avain onneen. Pidä yllä positiivista virettä, niin ihmiset uskaltavat lähestyä sinua.

Ole aktiivinen

Aktiivisuus palkitaan. Saat enemmän viestejä, kun käyt sivuilla ja päivität profiiliasi silloin tällöin. Ethän julkaise sivullasi kuvia, jotka on otettu kymmenen vuotta sitten?

Älä ole yli-itsevarma

Itsevarmuus on hyvästä, mutta toisin kuin monet luulevat, nettimaailmassa ei sovi mainostaa itseään liikaa. Näytä siis teoin, kuinka kiinnostava ihminen olet, älä kehu itseäsi maasta taivaisiin.

Esitä selkeästi, mitä etsit

Älä oleta, että ihmiset tietävät automaattisesti, mitä etsit ihmissuhteelta. Selitä siis selkeästi, mitä haet. Muista kertoa myös itsestäsi ja harrastuksistasi, niin mies tietää, oletko sinä sopiva kumppani hänelle.

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: asdanandjennifer.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja