Mainos

Louhimies Tuntemattoman sotilaan näyttelijävalinnoista: Minulla on suosikkini

Aku Louhimiehen ohjaaman uuden Tuntematon sotilas -elokuvan rahoitus on varmistunut. Elokuvan kuvaukset alkavat ensi kesänä, ja neuvotteluja näyttelijöiden kanssa käydään parhaillaan.

Aku Louhimiehen ohjaama Tuntematon sotilas -elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa 2017 itsenäisyyden satavuotisjuhlavuonna. Elokuvasta tuotetaan myös neliosainen televisiosarja.

– Haluan tehdä koskettavan ja ajatuksia herättävän elokuvan. Se on tärkeintä, Louhimies sanoi MTV:n haastattelussa.

Reilun seitsemän miljoonan euron elokuvahankkeesta tiedotettiin tiistaina 18. elokuuta suurielkeisesti Helsingissä hotelli Kämpin Peilisalissa.

Elokuvan kuvausten on tarkoitus alkaa ensi kesänä muun muassa Vekaranjärvellä ja Pohjois-Karjalassa.

– Numeroita tärkeämpää ovat resurssit ja intohimo, joita ihmiset tähän laittavat. Tässä on paljon ihmisiä, paljon hahmoja ja näyttelijöitä. Siinä mielessä kyseessä on iso projekti.

Näyttelijät vielä salaisuus

Näyttelijävalinnat eivät Louhimiehen mukaan ole vielä selvillä. Hän kertoi käyvänsä parhaillaan keskusteluja roolituksesta.

– Koko ajanhan minä keskustelen näyttelijöiden kanssa, Louhimies virnisti.

Salaperäisenä pysyttelevä ohjaaja myönsi kuitenkin, että hänellä on omat suosikkinsa Tuntemattoman sotilaan rooleihin.

– Suosikkeja on aina. Minähän ne saan valita! Suomessa on loistavia näyttelijöitä, Louhimies naurahti kysymystä kierrellen.

Näyttelijävalinnoista tiedotetaan myöhemmin hankkeen edetessä, mutta on selvää, että suuren budjetin elokuvassa nähdään Suomen eturivin näyttelijöitä.

Nähtäväksi jää, näytteleekö Tuntemattomassa sotilaassa Louhimiehen luottonäyttelijöitä, kuten Mikko Kouki (Vuosaari, 8-pallo, Irtiottoja, Käsky), Jasper Pääkkönen (Paha maa, Irtiottoja, Vuosaari), Samuli Edelmann (Levottomat, Irtiottoja, Paha maa), Lenna Kuurmaa (Vuosaari, 8-pallo) tai Matleena Kuusniemi (Irtiottoja, Levottomat, Paha maa). 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja