Mainos

Lotta Näkyvä & Mikko Ahti

 

Miss Suomi 2013 ja malli Lotta Näkyvä on valmis valloittamaan tanssiparketin. Vaikka kuvaukset, näytökset, edustustehtävät, tv-projektit ja kauppatieteiden maisteriksi valmistuminen ovat pitäneet vauhdikkaan kaunottaren liikkeessä 24/7, oli Lotalle itsestään selvää raivata kalenterista tilaa nyt tanssille.

– Kun soitto TTK:sta tuli vastasin heti joo ja perään miljoona huutomerkkiä! Lotta riemuitsee.

Lotta kuvailee itseään luonnonlapseksi, joka ei kaihda riskejä. Siksi kisaan osallistuminenkin oli hänelle itsestäänselvyys. Isoimmaksi vahvuudekseen Lotta nimeää kyvyn puskea itsensä äärirajoille yhä uudestaan ja uudestaan. Piirre on elintärkeä myös vuorikiipeilyssä, jota Lotta harrastaa intohimoisesti. Huiputettuja vuoria ovat niin Mont Blanc kuin Kilimanjaro, Mount Everestin valloittaminen kuuluu vuoden 2020 suunnitelmiin.

Tuomarien tai katsojien tarkastelevan silmän alla olemista Lotta ei pelkää, sillä se kuuluu olennaisena osana hänen työhönsä. Lotalla on myös SM-tason cheerleading-tausta, joka on osaltaan tehnyt kisaamisesta tuttua.

– Rakastan kisatilannetta. Silloin päässä syttyy joku lamppu, joka ei normaalisti pala, silloin annan vaan mennä, Lotta toteaa.

Tämä sopii hyvin myös Lotan tanssiopettajalle Mikko Ahdille. Mikko on menestynyt tanssiammattilainen ja koreografi, joka on nähty tänä vuonna niin UIT:n lavalla kuin Kaunis Veera -musikaalin koreografina.

– Parini on kaunis niin sisältä kuin ulkoa. Hän on positiivinen ja eteenpäin katsova, vähän niin kuin minäkin, Mikko toteaa.

Mikko on oikeassa: Lotta katsoo tanssikisassakin jo pitkälle, aina finaaliin saakka.

– En ole tyytyväinen mihinkään muuhun kuin voittoon, mutta olen todella kiitollinen kaikesta, mitä tulen oppimaan. Loppui kisa sitten missä kohtaa tahansa, Lotta toteaa hymyillen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.