Mainos

Lost Ark -videopeli rikkonut ennätyksiä

Lost Ark on videopeli, joka on otettu menestyksekkäästi vastaan pelaajien keskuudessa. Se on tämän hetken kuumin nettipeli, jossa yhdistetään onnistuneesti fantasiaa ja roolipelaamista. Tämä artikkeli on kaupallinen yhteistyö. 

Lost Ark julkaistiin alunperin vuonna 2019 Etelä-Koreassa. Pelaajien iloksi se on levinnyt muualle maailmaa ja nykyisin sitä voi pelata myös Euroopassa. Suosio on ollut päätähuimaavaa ja peli on rikkonut ennätyksiä. Tutustumme Lost Ark -videopelin ideaan ja taipaleeseen tässä artikkelissa tarkemmin.

Pelin päävaluttana Lost Ark Gold

Lost Ark on monen pelaajan verkkoroolipeli ja tämäntyyppisestä pelistä käytetään lyhennettä MMO. Pelissä käytetään omaa valuuttaa, nimeltään Lost Ark Gold. Sitä on erittäin haastavaa saada pelissä, koska se vaatii pitkäjänteistä työtä ja korkeatasoista pelaamista. Valuuttaa voi myös ostaa ja siihen pääsee helposti käsiksi esimerkiksi googlaamalla buy Lost Ark gold

Lost Ark Goldia voi hankkia itse pelistä, mutta se ei käy käden käänteessä. Valuuttaa irtoaa, jos pelaaja onnistuu löytämään tiettyjä saaria, suorittamalla tehtäviä ja osallistumalla kamppailuihin. Se tarjota jännittäviä haasteita, mutta vaatii yleensä aikaa ja vaivaa. 

Valuutalla on tärkeä merkitys pelin etenemisessä, joten sitä kannattaa hankkia. Pelaajalle jää periaatteessa siihen kaksi vaihtoehtoa: pitkäjänteinen taistelu pelin vastustajia vastaan tai sen hankkiminen sitä tarjoavilta verkkosivuilta. 

Ennätyslukemat aiheuttivat tukoksia

Lost Arkin ympärillä on ollut paljon pöhinää sen alusta lähtien. Se aiheutti suuren kävijäsuman ensimmäisenä ennakkopäivänä, jolloin sitä pelasi huimat puoli miljoonaa pelaajaa samanaikaisesti. 

Lost Arkiin pääsi tutustumaan ennakkoon, mutta lataus ja tiedoston purkamiset toivat haasteita. Tiedostot pystyi purkamaan vasta ennakkojulkaisun yhteydessä, mutta yritys päättyi virheilmoitukseen. 

Virheilmoitus johtui käytännössä suurista käyttäjämääristä. Haasteita ilmeni myös latausnopeuksissa. Ongelmat saatiin onneksi korjattua noin tunnin kuluessa ja kävijämäärältään ennakkojulkaisu oli menestys.

Demonien paluu pelin ideana

Lost Ark vie pelaajan mielenkiintoiseen maailmaan, jolla on takanaan synkkä historia. Sen haavat juontavat vuosisatojen päähän, jolloin peliympäristö joutui demonien hyökkäyksen kohteeksi. Demoniarmeijat voitettiin tuolloin, mutta nyt ne ovat tehneet paluun. 

Taistelu demoniarmeijaa vastaan onnistui aikojen alussa niin sanottujen Arkki-esineiden avulla. Ne piilotettiin käytön jälkeen ja pelaajan tehtävänä on löytää kyseiset esineet. Tämä mahdollistaa maailman pelastamisen täydeltä tuholta. 

Pelissä on myös erilaisia tasoja, joihin pelaajan tulisi päästä. Ensimmäinen etappi on päästä tasolle 50. Tämän jälkeen pelin voidaan ajatella vasta alkavan. Peli voi yllättää pelaajan huikealla tarinankerronnallaan ja tarinaa tukevia tekstejä kannattaa lukea rauhassa. Näin se voi viedä paremmin mukanaan. 

Helppokäyttöinen Lost Ark

Lost Arkia on helppo pelata, ja pelaaja saa heti ensikättelyssä kahdeksan kykyä. Nämä voivat olla korvaamattomia valttikortteja vihollisia vastaan. Pelaajaa palkitaan mukavasti tehtävien suorittamisesta. Jopa aktiivinen kirjautuminen pelin pariin voi olla kannattavaa pelaajalle. 

Lost Ark voi sopia mainiosti myös kokemattomalle MMO-pelaajalle, joka voi vaivatta edetä tarinassa ja taistella paikastaan. Jos massiivinen monen pelaajan verkkoroolipeli kiinnostaa, voi Lost Ark olla oivallinen vaihtoehto aloittaa. Muista kohtuullinen ja maltillinen pelaaminen.

Lue myös:

    Uusimmat