Lorenz Backman paljastaa itkuisuutensa taustat

7 päivää -lehti uutisoi torstaina juontaja Lorenz Backmanin olleen itkuinen televisio-ohjelman kuvauksissa. Lorenz kertoo olotilansa taustoista MTV3.fin Viihdeuutisille.

Lehden tietojen mukaan Lorenz Backman olisi televisio-ohjelman kuvauksissa itkeskellyt parisuhteen ongelmiensa takia. MTV3.fin Viihdeuutisille Lorenz vakuuttaa suhteensa Niina Backmaniin voivan hyvin. Miehen itkun taustalla oli "aviokriisin" sijaan työuupumus ja väsymys.

Backman kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, miten väsymys alkoi vaivata miestä jo syksyllä. Kunnolla uupumus iski vasta hiljattain.

– Olen tehnyt liikaa töitä ja olin jo ennen kuvauksia väsynyt. Olo oli sellainen, että olisin mieluummin jäänyt vain nukkumaan. Lopulta otin kahden viikon sairasloman, nyt satsaan perheeseen ja itseeni.

Lorenz kertookin innostuvansa helposti uusista työtehtävistä ja hamuavansa lisää haasteita ja tekemistä.

– Freelancer-työntekijänä tulee intohimoisesti valittua duuneja ja se vie helposti mukanaan. Väsymys hiipii pikkuhiljaa mieleen ja jäseniin.

Burn out -termi on Backmanin mielestä liian iso sana kuvaamaan hänen tilaansa. Lorenz tietää mistä puhuu, sillä hän kävi burn outin läpi kertaalleen 90-luvulla.

– Tässä on kyse vain työuupumuksesta, sillä tämä näyttää menevän hyvin ohi jo pikkulevolla. Burn out ei lähde peruslevolla. Nyt kaikki on ihan hyvin, mies toteaa reippaasti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja