Lordi-rumpalin ystävä kertoo oletetun kuolinsyyn

Suru-uutinen Lordin rumpalin Otuksen eli Tonmi Lillmanin menehtymisestä tavoitti mediat keskiviikkona. MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti rumpalin kuolleena löytäneen ystävän, Tarja Oson.

Lordi-yhtye tiedotti keskiviikkona nettisivuillaan Tonmi Lillmanin menehtymisestä. Koska virallista kuolinsyytä ei ole tiedotettu, on netissä ilmennyt monenlaisia spekulaatioita asian tiimoilta. Taiteilijan kotoaan löytänyt hyvä ystävä Tarja Oso haluaa oikaista muusikoihin usein liitettäviä hurjia kuolinsyyväitteitä.

– Olen löytänyt Tonmin ja voin kertoa, että kuolemaan ei liity minkäänlaista rikosta, itsemurhaa tai muita epäselviä olosuhteita, itkuinen Oso kertoo.

Vaikka rakkaan ystävän muistelu on Osolle rankkaa, haluaa hän kertoa aiheesta MTV3.fin Viihdeuutisille, jotta ilkeät puheet muusikon kohtalosta hiljenisivät.

– Tutkimukset ovat edelleen kesken, eikä edes tarkkaa kuolinaikaa tiedetä vielä. Kuolinajat perustuvat vasta arvailuihin. Kyseessä oli kuitenkin sairauskohtaus. Vaikka hän oli ollut jo jonkun aikaa sairas, niin lähtö oli hyvin yhtäkkinen.

Edellisen kerran Tarja oli tavannut Tonmin viikonloppuna.

– Tonmi oli ainutlaatuinen ihminen ja hänellä oli paljon tulevaisuudensuunnitelmia, Tarja toteaa hiljaa MTV3.fin Viihdeuutisille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat