Lopullinen päätös! KHL-kausi perutaan kokonaan

3:02
Jääkiekkovalmentaja Ville Nieminen kommentoi KHL:n jahkailua aiemmin C Moren Urheilusuorassa.

KHL on päättänyt viimein keskeyttää kautensa lopullisesti koronaviruspandemian vuoksi.

KHL ilmoitti keskiviikkona peruneensa jäljellä olevat pudotuspelit kokonaan. KHL:n oli ensin tarkoitus jatkaa pudotuspelejä normaaliin tapaan lykkäämällä niiden jatkumista huhtikuun puolelle, mutta nyt kausi sai lopullisen päätöksensä.

Helsingin Jokerit ja Barys Nur-Sultan päättivät jo omatoimisesti vetäytyä KHL:n pudotuspeleistä ennen kuin minkäänlaista päätöstä pudotuspelien kohtalosta oli edes tehty.

KHL ehti pelata pudotuspelien ensimmäisen kierroksen normaalisti loppuun ennen nykyiseen pisteeseen levinnyttä koronavirustilannetta. Jokereiden ja Nur-Sultanin lisäksi ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon selviytyivät Pietarin SKA, Salavat Julajev Ufa, TsSKA Moskova, Dynamo Moskova ja Sibir Novosibirsk.

KHL oli yksi viimeisimmistä kiekkosarjoista, joka reagoi koronaviruksen aiheuttamaan leviämisriskiin. Euroopan huippusarjoista SM-liiga, Sveitsin NLA, Saksan DEL ja SHL tekivät ratkaisunsa kauden päättämisestä huomattavasti aikaisemmin.

NHL:ssä tilanne on vielä auki. NHL reagoi koronavirukseen nopeasti pistämällä kautensa toistaiseksi tauolle, mutta sen tarkoituksena on vielä pelata kausi loppuun, mikäli olosuhteet sen turvallisesti sallivat.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja