Liverpool-faneilta koskettava ele kuolemansairaalle valmentajalegendalle – "Se on ollut unelmani"

Jalkapallovalmentajana maailmanluokan suuruudeksi kohonnut ruotsalainen Sven-Göran Eriksson kertoi viime viikolla sairastavansa syöpää, ja lääkäri on ennakoinut hänelle elinaikaa enimmillään yhden vuoden. Nyt englantilaisjätti Liverpoolin fanit ovat tarttuneet toimeen täyttääkseen yhden "Svenniksen" unelmista.

BBC kertoi maanantaina, että fanit ovat aloittaneet kampanjan saadakseen Erikssonin valmentamaan Liverpoolin legendoja, kun seuran ex-pelaajasuuruudet kohtaavat maaliskuussa Ajaxin legendat.

Eriksson, 75, kun on kertonut olevansa Liverpoolin fani ja "toivoi aina olevansa Liverpoolin valmentaja".

– Isäni on aina ollut Liverpoolin kannattaja, ja niin olen minäkin. Joten toivoin aina olevani Liverpoolin valmentaja. No, se ei koskaan toteudu, mutta olen silti Liverpoolin fani, Eriksson kertoi Sky Newsille viime viikolla.

Ja kun Eriksson kuuli Liverpool-fanien hankkeesta, vastaus oli selvä.

– Ottaisin tuon (legendapelin valmentajuuden) vastaan, totta kai. Siellä olisi paljon hienoja pelaajia. Se on ollut unelmani. Mutta en valita, minulla oli monia hyviä joukkueita, maajoukkueita ja seuroja, joten olen iloinen joka tapauksessa, Eriksson sanoi Good Morning Britain -lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat