Mainos

Video: Hankalaa keliä kaksi aamua putkeen – tältä näyttää VR:n operaatiokeskuksessa

Pahin lumikaaos alkaa helpottaa Etelä-Suomessa, kun lumisateet siirtyvät kohti itää. Tänään lunta tuiskuttaa kunnolla Keski-Suomessa ja maan itäosassa.

Ajokeli jatkuu heikkona etelässäkin, joten aamun työmatkalaisten on syytä varata aikaa ja hermoja mukaan.

Toimittaja Raija Kantomaa kertoo aamulla tuoreimmat tiedot aamuliikenteestä suoraan VR:n operaatiokeskuksesta kello 8.15 alkaen*. Vieraana lähetyksessä on operaatiokeskuksen johtaja Ari Vanhanen.

– Lunta saattaa tulla taivaaltakin vielä hieman, mutta eniten esimerkiksi liikennettä haittaa se, että tuuli pöllyttää lunta, kertoo MTV:n meteorologi Mette Mannonen.

Tämä vaikuttaa sekä maantieliikenteeseen että junaliikenteeseen, johon on varauduttu muun muassa perumalla junavuoroja sekä lisäämällä väkeä kunnossapitoon. Tarkemmat tiedot junien aikatauluista ja muutoksista löytyy VR:n verkkosivuilta.

Eilen Uudellamaalla kello 06-18.00 välisenä aikana sattui Helsingin poliisin mukaan noin 100 liikenneonnettomuutta.

Keski-Suomeen lunta voi tulla kymmeniä senttejä. Tuuli kinostaa Mannosen mukaan lunta ja kinokset voivat kohota puoleenkin metriin.

Pakkasta on etelässä kymmenisen astetta, pohjoisimmassa Lapissa jopa 30 astetta. Tuuli lisää etelässä pakkasen purevuutta.

*Liven alkamisaikaa siirretty 8.15 teknisten syiden takia.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.