Mainos

Video: Myönteisellä Nato-kannallaan kohahduttanut Nils Torvalds MTV:n vaalitentissä

22:22

MTV Uutisten vaalitentissä ovat tänään tiistaina vuorossa Perussuomalaisten Laura Huhtasaari ja Rkp:n Nils Torvalds. Torvaldsin suoriutumisen tentissä voit kastoa tämän jutun otsakkeessa olevalta videolta.

Torvalds kohahdutti vaalitaistelun alkuvaiheissa myönteisellä Nato-kannallaan, mutta Nato on viime aikoina painunut vaaliteemana taka-alalle. MTV:n vaalitutkimuksesta käy lisäksi ilmi, ettei ehdokkaan Nato-kanta ole kovinkaan ratkaiseva asia, kun suomalaiset päättävät, ketä aikovat äänestää.

23 prosenttia niistä suomalaisista, jotka aikovat äänestää presidentinvaaleissa, nimeää ehdokkaan Nato-kannan äänestyspäätöksen kannalta ratkaisevaksi asiaksi.

MTV Uutisten vaalitentit alkavat MTV3-kanavalla ja MTV.fi:ssä klo 20. Ensimmäisenä puolituntisena on vuorossa Laura Huhtasaari ja klo 20.30 alkavassa osiossa Nils Torvalds.

Haastattelijoina ovat politiikan toimittajat Vesa Kallionpää ja Antonia Berg.

Ehdokkaiden onnistumisen arvioi tuoreeltaan Pöllöraati eli Jussi Kärki, Eeva Lehtimäki ja Ilkka Ahtiainen. Arviot ovat luettavissa MTV.fi:ssä, ja ne tulevat julki myös somevideoina.

MTV:n vaalitentit jatkuvat keskiviikkona, jolloin vuorossa ovat Sauli Niinistö ja Paavo Väyrynen.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.