Live klo 15: Neljä suurta puheenjohtajaa kohtaa, kuka heistä on seuraava pääministeri? – MTV seuraa vaalitenttiä

Helsingissä Apollo Live Clubilla kohtaa tänään neljä miestä, joista yksi on todennäköisesti maamme seuraava pääministeri. 

Keskuskauppakamarin vaalitentti kokoaa yhteen neljän suurimman puolueen edustajat. Tentissä kohtaavat Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne, Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä ja Vihreiden puheenjohtaja Pekka Haavisto.

Tentti alkaa kello 15 ja se on katsottavissa suorana MTV Uutisten verkkosivuilla. MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö Jussi Kärki sanoo, että tulevassa tentissä kiivainta keskustelua voi odottaa työmarkkinakysymyksistä.

– Uusin mielipidekysely tuo tenttiin jännitettä, sillä SDP:n ja Kokoomuksen kannatus tuli alas ja Keskustan sekä Vihreiden vastaavasti ylös. Puolueiden erot tasoittuvat ja kukaan ei voi olla vielä varma voitostaan. Pekka Haavisto näyttää pystyneen katkaisemaan puolueensa alamäen ja tuhannen taalan kysymys kuuluu, keneltä Vihreiden kannatuksen nousu on pois.

Kärki kehottaa kotikatsojaa pohtimaan tentissä, kenestä neljästä olisi Suomen seuraavaksi pääministeriksi.

– Pääministeritentissä sopii keskittyä myös puoluejohtajien henkilökohtaisiin ominaisuuksiin - kuka näistä neljästä olisi paras Suomen seuraavaksi pääministeriksi.

Lue myös:

    Uusimmat