Lisätietoa Kanye Westin Ruotsin-matkasta – vieraili alle 10 000 asukkaan kylässä ja Ikeassa

Mielipiteillään mekkalaa nostattanut yhdysvaltalaisräppäri jakoi Ikean ulkopuolella päivystäneille faneilleen nimikirjoituksia. 

Kim Kardashianin aviomiehenäkin tunnettu Kanye West piipahti yllätysvisiitillä naapurimaa Ruotsissa. West vieraili Älmhultin kunnassa, jossa elää alle 10 000 asukasta. 

Expressen-lehti kertoo, että 38-vuotias West on matkallaan vieraillut esimerkiksi Ikeassa. Lehden mukaan Westillä on ollut tapaaminen Ikean designpäällikkö Marcus Engmanin kanssa. 

Vierailun syy on vielä toistaiseksi hämärän peitossa. 

– Hän käveli ympyrää ja näytti coolilta, Ikean nimettömänä pysyttelevä työntekijä kertoo vierailusta. 

Tavaratalon ulkopuolella parveili joukko faneja, jotka halusivat nähdä vilauksen maailmantähdestä. West kävi myös syömässä paikallisessa ravintolassa. 

Huhut Westin sijainnista liikkuivat nopeasti ja faneja kerääntyi myös ravintolan nurkille. Hänen oma henkivartijansa pyrki pitämään riehakkaimmat fanit ravintolan ulkopuolella.

Jotkut onnistuivat saamaan nimikirjoituksen idoliltaan. 

– Hän näki minut ja viittoi nauraen luokseen. Puhuin hänen kanssaan ja äkkiä kynäni ei enää toiminut. Hän kysyi, onko minulla parempaa kynää ja kun viimein sain sellaisen käsiini, hän signeerasi kenkäni, 19-vuotias Ahmad Rahmati kertoo Expressenille. 

Lue myös:

    Uusimmat