Lionel Messi osui jälleen – Argentiinalle helpottava voitto

Argentiinan supertähti Lionel Messi jatkoi huimaa maaliputkeaan maajoukkueessa, kun Argentiina kaatoi Meksikon 2-0-lukemin lauantain myöhäisottelussa jalkapallon miesten MM-kisoissa Qatarissa.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Avausottelussa shokkitappion Saudi-Arabialle kokenut Argentiina oli kipeästi pisteiden tarpeessa. Ottelun ensimmäistä maalia saatiin odottaa reilun tunnin verran, kunnes Lionel Messi sijoitti tarkasti matalan laukauksen alakulmaan Angel Di Marian syötöstä. Maali oli Messille turnauksen toinen ja kuudes peräkkäinen peli, jossa hän onnistuu maalinteossa. Kuudessa ottelussa on tullut peräti 12 osumaa.

Lopullinen sinetti ottelulle saatiin muutamia minuutteja ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Enzo Fernandez ohitti Meksikon maalivahti Guillermo Ochoan tyylikkäällä laukauksella. 

Argentiina nousi voiton myötä kolmeen pisteeseen ja kiinni jatkopaikkaan. Se kohtaa viimeisellä kierroksella lohkoa neljällä pisteellä johtavan Puolan. Meksiko on lohkojumbona yhdellä pisteellä ja pelaa viimeisessä alkulohkon ottelussa Saudi-Arabiaa vastaan.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja