Lindsay Lohan viimeisen kerran oikeudessa

Näyttelijä Lindsay Lohan on ravannut oikeudessa useaan otteeseen viime vuosina. Nyt siihen saattaa kuitenkin tulla loppu.

Lindsay Lohan on ollut oikeudessa muun muassa huumausaineiden sekä koruvarkauden takia. Nämä rikkeet ovat johtaneet siihen, että näyttelijätär on joutunut kärsimään teoistaan. Lindsay on nimittäin joutunut istumaan vankilassa, vaikkakin vain murto-osan tuomiostaan. Vankilatuomion lisäksi neitonen on joutunut suorittamaan yhdyskuntapalvelua muun muassa losangelesilaisella ruumishuoneella.

Nyt jos kaikki menee kuten pitää, ei Lohania tulla näkemään Los Angelesin oikeustalolla hetkeen. Lindsay on nyt suorittanut yhdyskuntapalvelunsa loppuun ja saanut oikeustuomarilta puhtaat paperit. Splash Newsin mukaan tuomari pyysi näyttelijätärtä pysymään poissa yökerhoista ja keskittymään töihin.

Lohan poistui tänään oikeustalolta ansaittu hymy huulillaan. TMZ-sivuston mukaan Lindsay on sanonut pysyvänsä poissa oikeustaloilta koko loppuelämänsä.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja