Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Lime-chilisilli

Julkaistu 03.05.2004 10:00(Päivitetty 08.02.2005 15:43)

4-6 annosta

lime halkaistunalime halkaistunaCopyright MTV3i/AP GraphicsBank 2000

  • 1 prk (silliä 150 g) mattjes-, sipuli- tai muita sillipaloja tai 1-2 kevytsuolattua sillifileetä
  • 1 lime
  • Kastike:
  • 1 limen mehu
  • 2 rkl öljyä
  • ripaus sokeria tarvittaessa
  • 1/2-1 punasipuli
  • 1/2 mieto chili
  • 2-3 oksaa korianteria tai persiljaa

Valuta sillipalat hyvin. Jos käytät sillifileitä, leikkaa ne haarukkapaloiksi. Purista limen mehu ja sekoita se öljyyn. Lisää tarvittaessa vähän sokeria sillin makeudesta riippuen. Pese toinen lime hyvin ja leikkaa se viipaleiksi. Poista chilistä siemenet niin, että chilin puolikas säilyttää muotonsa.

Leikkaa chili vinottain renkaiksi. Kuori ja viipaloi tai suikaloi punasipuli. Leikkaa korianterin lehdet muutamaan osaan. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua 1/2-2 tuntia tai yön yli. Nostele limeviipaleet koristeeksi ja lisää pinnalle muutama tuore korianterin lehti.

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Nähtiinkö Hietaniemen hautausmaalla kummitus? Vahtimestari kertoo kylmäävän tarinanGranaattiomenan siemenet irti hetkessä – tämä kikka toimii!Kaamos koettelee jaksamista: Näin erotat väsymyksen masennuksestaMiten kuusi kannattaa kuljettaa kotiin? "Ehdottomasti paras ja suositeltavin tapa"Mitkä ovat kodin suurimmat sähkösyöpöt jouluna? Pienellä niksillä voit säästää joulun sähkölaskussaJessen nerokas joulupuuro: Näin teet vispipuuroa glögistä

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen18:55
    Huomenta Suomi

    Nähtiinkö Hietaniemen hautausmaalla kummitus? Vahtimestari kertoo kylmäävän tarinan

  • Eilen17:10
    Ruokaniksit

    Granaattiomenan siemenet irti hetkessä – tämä kikka toimii!

  • Eilen14:45
    Lifestyle

    Kaamos koettelee jaksamista: Näin erotat väsymyksen masennuksesta

  • Eilen11:58
    Liikenneturvallisuus

    Miten kuusi kannattaa kuljettaa kotiin? "Ehdottomasti paras ja suositeltavin tapa"

  • Eilen10:10
    Sähkö

    Mitkä ovat kodin suurimmat sähkösyöpöt jouluna? Pienellä niksillä voit säästää joulun sähkölaskussa