Lily Collins julkaisi koskettavan syntymäpäiväonnittelun legendaariselle muusikko-isälleen: "Tarvitsen sinua aina"

Lily Collins onnitteli isäänsä koskettavasti.

Emily in Paris -hittisarjan tuottaja-näyttelijä Lily Collins, 32, onnitteli koskettavasti isäänsä, legendaaristamuusikko Phil Collinsia tämän täyttäessä juuri 71 vuotta.

– Hyvää syntymäpäivää isä. En ehkä enää mahdu syliisi tai istu mukavasti olkapäilläsi, mutta halaat minua edelleen tiukasti, kun sitä eniten tarvitsen, Lily kirjoitti isälleen.

Julkaisussa nähdää kuvia näyttelijän lapsuudesta. Eräässä kuvassa Phil-isä pitelee tytärtään vankasti olkapäillään.

– Emme ehkä saa viettää aikaa yhdessä niin usein, mutta kun olemme kasvokkain, näet minut todella. Et ehkä aina usko sitä, mutta luota kun sanon, että riippumatta kuinka vanhaksi tulen tai mitä elämä tuo tullessaan, tarvitsen sinua aina.

Phil Collins on ollut aviossa kolme kertaa ja hänellä on viisi lasta. Lily on lapsista kolmanneksi vanhin. Hän erosi näyttelijän äidistä vuonna 1996. Isän ja tyttären suhteen tiedetään olleen vuosien saatossa täynnä haasteita. Näyttelijän onnitteluista päätellen suhde voi kuitenkin hyvin. 

Emily in Paris -hittisarjan lisäksi Lily Collins tunnetaan useista elokuvista kuten To the Bone ja Tolkien. Hänellä on 31,7 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Näyttelijä avioitui viime syksynä näyttävästi Charlie McDowellin kanssa.

– En ole koskaan halunnut olla jonkun enemmän kuin sinun, ja nyt saan olla vaimosi. 4. syyskuuta 2021 meistä tuli virallisesti toistemme ikuisesti, Collins iloitsi Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat