Liikuttava tarina uskollisuudesta: Koiraa uhkasi lähtö vauvan synnyttyä – lemmikki yllättikin kaikki!

Koiraa sanotaan usein ihmisen parhaaksi ystäväksi. Somessa kiertävä tarina Zack-koirasta todistaa sanonnan paikkansapitävyyden.

Tämä tarina on kiertänyt sosiaalisessa mediassa jo pitkään. Greg Heynen -niminen mies oli huolissaan vaimonsa pitbullista, sillä se voisi olla uhka parin vastasyntyneelle tyttärelle. Mies sanoikin vaimolleen, että jos koirasta olisi vähänkin harmia, siitä hankkiuduttaisiin eroon.

Koira kuitenkin yllätti kaikki.

"Vaimoni ja minä omistimme kaksi koiraa, jotka olimme kumpikin tahoillamme omistaneet jo ennen tapaamistamme. Hänen koiransa oli pitbullin ja labradorin sekoitus nimeltään Zack, ja se vihasi minua. Kun tyttäremme syntyi, sanoin vaimolleni: "Jos se vain näykkäiseekin vauvaa, se lähtee."

Toimme tyttäremme kotiin turvaistuimessa, ja molemmat koirat haistelivat ja nuolivat häntä hännät heiluen. Minun piti vetää Zack pois hänen luotaan, koska se ei lopettanut hänen nuolemistaan. Zackista tuli välittömästi tyttäreni suojelija, ja kun hän makasi viltillä lattialla, sillä oli aina yksi tassu viltin päällä.

Zack rakasti tytärtäni valtavasti, ja kun hän kasvoi, se käveli hänen kanssaan aina sänkyyn ja nukkui siinä hänen kanssaan. Se jotenkin tiesi aina, kun oli aika mennä yläkertaan ja odotti häntä portaiden alapäässä seuraten sitten häntä sänkyyn.

Zackin myrkytti joku naapuruston ääliölapsista, ja vietimme yhden elämämme hirveimmistä päivistä. Katsellessamme tyttäremme hyvästelevän koiran sen maatessa paikoillaan keittiön lattialla vaimoni ja minä itkimme kumpikin.

Kahdeksalta sinä iltana tyttäreni käveli portaille mennäkseen sänkyyn. Sillä hetkellä kaikki me kolme tajusimme, mitä oli tapahtumassa. Viiden vuoden jälkeen hänellä ei ollutkaan enää Zackia saattamassa häntä yläkertaan. Hän katsoi äitiään ja minua katseessaan kauhua ja paniikkia.

Sillä hetkellä koirani, joka rakasti tytärtäni paljon, mutta ei kuitenkaan Zackin veroisesti, nousi ylös, käveli hänen luokseen ja tönäisi häntä päällään. Se laittoi tassunsa portaille ja katsoi häntä. He kävelivät sänkyyn tyttäreni pitäessä tiukasti sen kaulasta kiinni.

Seuraavat kuusi vuotta, kuolemaansa asti, Sam odotti häntä portailla joka ilta."

Lue myös:

    Uusimmat