Liigatähti Mika Ojalan neuvottelut jumissa SJK:n kanssa – päävalmentaja lupaa hankintoja: "Todennäköisyys pienenee"

8:05
Mika Ojalan ja FC Interin viime kausi päättyi mestaruuden ratkaisseessa päätöskierroksen ottelussa tappioon Kuopion Palloseuralle.

Veikkausliigassa toiseksi viime kaudella sijoittuneen turkulaisseuran 3-5-2-järjestelmässä usein kolmantena hyökkääjänä pelannut Ojala on yhä vailla tulevan sesongin seuraa.

– Mika Ojalan tilanteessa ei ole tuoretta käännettä. Siitä on pitkä aika, kun olemme viimeksi Mikan kanssa puhuneet. Puhuimme hänen tulemisestaan, keskusteluja käytiin, kiinnostusta on ollut, mutta asioita ei ole vain tapahtunut, Honkavaara kertoo MTV Urheilulle.

Honkavaara ei vahvista, että ovi Ojalan saapumiselle olisi lopullisesti sulkeutunut.

– En osaa sanoa. Nyt ei ole vain ollut kontaktia hetkeen. Kun keskustelut aloitetaan, siitä on aika pitkä matka vielä sopimukseen. Se on kaikkien pelaajien kohdalla sama juttu.

– Keskusteluja käytiin. Hän (Ojala) oli meille yksi vaihtoehto. Denis Oliinyk teki tietysti meidän kanssa nyt jatkosopimuksen. Sitä kautta todennäköisyys pienenee, että Mika vielä tuohon palettiin mahtuisi, mutta kuka tietää.

SJK on tehnyt tulevalle kaudelle jo useita merkittäviä pelaajasopimuksia. Joukossa ovat esimerkiksi kokenut toppari Tero Mäntylä, maajoukkueessa vieraillut oikea laitapuolustaja Niko Markkula sekä IFK Mariehamnista saapunut keskikenttäpelaaja Keaton Isaksson. Honkavaaran mukaan joukkue ei ole kuitenkaan vielä valmis.

– Etsimme kahta-kolmea pelaajaa. En sano, että etsimme välttämättä Mika Ojalan tyyppistä pelaajaa, mutta enemmänkin hänen pelipaikallaan pelaavaa. Etsimme selkeästi keskikentälle pelaajaa ja pohdimme, onko se sellainen, joka pystyisi pelaamaan myös laidassa. Laitapelaajia sekä erilaisia laitapelaajatyyppejä meillä on jo kuitenkin aika paljon. Tarvitsemme ehkä enemmän selkeää keskustan pelaajaa, Honkavaara pohtii joukkueen tarpeita.

– Ei tämä koskaan valmiiksi tule. Meillä on kaksi joukkuetta maan kahdella korkeimmalla sarjatasolla. Tarvitsemme pelaajia, se on fakta.

SJK aloitti taipaleensa Suomen Cupissa lauantaina 1-1-tasapelillä RoPSin vieraana. Tulevana lauantaina se isännöi Seinäjoella Valkeakosken Hakaa. Veikkausliigakausi käynnistyy huhtikuun 11. päivä.

16.22: Juttua muokattu. Ojala pelasi viime kaudella Interin pelisysteemissä pääasiassa kolmantena hyökkääjänä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.