Liekehtivästä autosta löytyi vainaja Joensuussa – kahdeksan nuorta aikuista otettu kiinni: ”Kerrostaloasunnossa useampi poliisitehtävä illan ja yön aikana”

Liekehtivästä autosta löytyi kuollut ihminen eilen Joensuussa. Poliisi on tehnyt tapaukseen liittyen useita kiinniottoja.

Poliisi sai maanantaina aamuyöllä puoli kolmen aikaan ilmoituksen tulessa olevasta henkilöautosta Joensuun Hasaniemessä. Tapahtumapaikalla ilmeni, että palavassa autossa on vainaja.

Poliisi on ottanut maanantaina kiinni suoraan tai välillisesti kahdeksan henkilöä. Henkilöt ovat 20–30-vuotiaita naisia ja miehiä. Kaikki henkilöt on yhdistetty illan ja yön tapahtumiin kerrostaloasunnon kautta.

– Tiedossa on kerrostalon parkkipaikka, jossa auto on ollut sunnuntai-iltana pysäköitynä. Saman kerrostalon eräässä asunnossa on ollut useampi poliisitehtävä kyseisen illan ja yön aikana, kertoo rikoskomisario Simo Hämäläinen MTV Uutisille.

Havaintoja kaivataan

Poliisi tiedottaa torstaina, esitetäänkö ketään vangittavaksi. Vainajan henkilöllisyys ei ole varmistunut. Poliisi kaipaa havaintoja palaneen auton liikkeistä ja sen kyydissä olleista henkilöistä illan ja yön aikana. Palanut auto on merkiltään Volvo ja farmarimallinen. Auto on sunnuntai-illan aikana ollut lähtenyt jossain vaiheessa liikkeelle Torikatu 35 parkkipaikalta. Auto on ajanut yöllä kovaa vauhtia Länsikatua Tiedepuiston kohdalla kohti Hasaniemeä.

Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä kuolemantuottamuksena.

0:55

Katso surullinen video järkyttävästä Lappeenrannan peräkonttimurhasta: Esitutkintapöytäkirja paljastaa karut kuvat rikospaikalta. Palo tallentui myös valvontakameraan.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja