LG:n uuden V10-älypuhelimen tuotepakkauksesta paljastui yllätys – Katso unboxing-video

LG:n uusin Suomen markkinoille tuleva älypuhelin on V10 -mallinimeä kantava laite, jonka ei aluksi pitänyt tulla myyntiin Suomessa.

Teknavi sai laitteen testiin tänään. Myyntipakkauksesta paljastui miellyttävä yllätys, nimittäin tavallista laadukkaammat nappikuulokkeet.

LG on pakannut V10:n seuraksi premium-tason nappikuulokkeet. Quad Beat 3 -kuulokkeet näyttävät tyylikkäiltä. Kaapelit on piilotettu kankaan alle ja kuulokeosa sekä kaukosäädin on koristeltu harjatun metallin näköisellä muovilla. Kuulokkeissa on lisäksi korkealaatuinen DAC-konvertteri, johon ei törmää kovin usein älypuhelinten tuotepakkauksissa. Oman kädenjälkensä nappeihin on jättänyt AKG, joka tunnetaan laadukkaista kuulokkeistaan.

Pakkauksesta löytyy myös pikalaturi, joka lataa laitteen akun 50 prosentin varaukseen 40 minuutissa.

Kolme kameraa, kaksi näyttöä

V10 on ominaisuuksiltaan etenkin valokuvaajia kiinnostava laite, sillä siinä on kolme kameraa. Etupuolella kameroita on kaksi. Ne mahdollistavat tavallista laajakulmaisempien selfie-kuvien napsimisen. Molemmissa etukameroissa on viiden megapikselin kenno. Kuva-alan saa kasvatettua 120 asteeseen, mikä on selvästi enemmän kuin yleensä etukameroilta on totuttu näkemään. Lisäksi käyttäjä voi kytkeä päälle kuvaustilan, joka tallentaa kuvia kaikilla puhelimen kolmella kameralla.

Etupuolella on toinenkin erikoisuus, sillä 5,7-tuumaisen päänäytön yläpuolella on pieni 2,1-tuumainen lisänäyttö. Sitä voi käyttää esimerkiksi akun varaustilan ilmaisemiseen tai säätietojen tarkistamiseen. Lisänäyttö toimii silloin, kun päänäyttö on pimeänä ja säästää näin puhelimen akkua. Lisänäyttöä voi käyttää myös pikavalikkona navigoidessaan suosikkisovelluksiin.

V10:n takakamerassa on 16 megapikselin kenno ja optinen kuvanvakaaja. Videokuvausmoodissa laite tallentaa myös 4K-kuvaa ja asetuksista voi säätää esimerkiksi ISO-arvoa ja valkotasapainoa. Videon äänenlaatua on yritetty parantaa kolmella mikrofonilla.

LG kehuu uutuuttaan tavallista kestävämmäksi älypuhelimeksi. Laboratorio-olosuhteissa puhelinta on tiputettu 1,2 metrin korkeudesta lattiaan ilman rikkoutumista.

V10:ssä on 32 gigatavun tallennustila, jota voi kasvattaa muistikortilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja