Lewis Hamiltonin jättimoka paljastui radiokeskustelussa – näin hän kyseli epäuskoisena syytä ulosajolleen

Kärkipaikalle Azerbaidzhanin F1-kisan viimeisten kierrosten uusintalähdössä noussut Lewis Hamilton teki ohjauspyöränsä kanssa virheen, joka maksoi hänelle kisan voiton karulla tavalla.

Hamilton pääsi kakkospaikalta haastamaan Red Bullin Sergio Perezin, jolla oli startissa allaan kovat renkaat. Britti nousi Mercedeksellään jo edelle, mutta lukitsi sitten jarrunsa ja ajautui suoraa päätä ulos ensimmäisessä mutkassa.

Perez sai pidettyä voittonsa. Sebastian Vettel nousi Aston Martinilla sensaatiomaisesti toiseksi ja Pierre Gasly oli AlphaTaurilla kolmas.

Hamiltonille kisan menettäminen tällä tavalla oli dramaattinen pettymys. Hän oli jo nousemassa Max Verstappenin ohi MM-sarjan kärkeen tämän keskeytettyä hetkeä aiemmin renkaan rikkoutumisen takia.

Mercedeksen tiimiradiossa paljastui lopulta syy Hamiltonin yllättävälle mokalle, kun Hamilton puhui radiossa "taikanapista". C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen tarttui asiaan ja selvitti, mistä mahdollisesti oli kyse. Keskustelu kuuluu jutun videolla.

Tästä puolestaan näkyy, mitä Hamiltonille tilanteessa kävi:

Lue myös:

    Uusimmat