Lewis Hamilton melkoisessa muodonmuutoksessa – tunnistaisitko tätä vanhaa miestä?

Formulatähti Lewis Hamilton esittelee Instagram-tilillään mahdollista tulevaisuuttaan.

Viidennen maailmanmestaruutensa Formula 1 -sarjassa viime vuonna voittanut Lewis Hamilton julkaisi Instagram-tilillään itsestään kuvan vanhana miehenä.

Hamilton vanhennettiin muutama vuosi sitten julkaistua Allianz-yhteistyökumppanin mainosta varten. Mestarikuskin julkaisemassa kuvassa Hamiltonille tutut mustat hiukset ovat vaihtuneet harmaaseen hiuspehkoon ja myös miehen parta on vaaleampi. Lisäksi maskeeraustiimi on myös tehnyt Hamiltonin kasvoista huomattavasti normaalia vanhemmat.

– Takaisinkatsaus tulevaisuuteen, Hamilton kirjoitti vitsaillen julkaisuun.

Vuonna 2016 julkaistussa mainoksessa Hamilton esittää itseään vanhana miehenä, joka muistelee lapsen lapsilleen aikaansa Formula-tähtenä ja miten hän lopulta voitti lukuisat maailmanmestaruutensa. Mainoksen voit katsoa täältä.

Hamilton on vuoden vaihteessa muistellut paljon menneitä Instagram-tilillään. Hän muun muassa julkaisi vanhan otoksen, jossa hän ja pop-tähti Justin Bieber ovat motocross-pyörien selässä.

Hamilton jatkaa ensi kaudella Mercedes-tallin puikoissa. Brittikuski dominoi jälleen viimeisintä Formula-kautta, voittaen 11 kilpailua kauden aikana.

Lue myös:

    Uusimmat