Lewis Hamilton ja Max Verstappen ajautuivat keskinäisiin kolareihin – nyt Hamilton puhuu kaksikon väleistä

3:18
Lewis Hamilton palaa varikolta radalle, osuu yhteen Max Verstappenin kanssa

F1:ssä tämän kauden mestaruustaisto on ollut luvalla sanoen kiivas ja tapahtumarikas. Seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton on saanut kovan haasteen Red Bullin Max Verstappenilta, joka johtaa tällä hetkellä sarjaa. Kaksikko on myös osunut yhteen – dramaattisin seurauksin. Hamiltonin mukaan kolarit eivät ole kuitenkaan näkyneet kuskien väleissä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Abu Dhabin GP 10.12.12.

Pe: 1. harjoitukset klo 11.25, 2. harjoitukset klo 14.55

La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00

Su: Abu Dhabin GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamiltonin ja Verstappenin ensimmäinen keskinäinen kolari nähtiin alkukaudesta Imolassa, missä Verstappen ei antanut lainkaan tilaa Hamiltonille ensimmäiseen šikaaniin mentäessä.

Rajuin tapaus sattui Englannin Silverstonessa, missä Hamilton osui Verstappenin auton takapäähän ohitusyrityksen yhteydessä. Verstappen lensi tämän jälkeen vauhdilla päin ratavalleja, joutuen sairaalaan tarkistukseen.

Kolmas kolari nähtiin Italian Monzassa, missä Verstappenin auto kiipesi Hamiltonin auton päälle ensimmäisen hitaan mutkan yhteydessä. Molempien kisa päättyi rytäkkään.

Kaikista kovimmat otsikot irtosivat Silverstonen tilanteesta. Hamilton kun pystyi ajamaan kisan voittoon kolarista huolimatta. Sen jälkeen hän juhlisti ykkössijaansa näyttävällä tavalla, mikä ei maistunut sairaalassa maanneelle Verstappenille.

Yhdysvaltojen GP:n alla Hamiltonilta tiedusteltiin, missä hänen ja Verstappenin välit menevät.

– Jotkut kuljettajat juttelevat ja keskustelevat enemmän kuin toiset. Sanoimme viime vuonna ”moi”, kun kohtasimme ja teemme niin edelleen. Joten välit eivät ole muuttuneet mitenkään, Hamilton muotoili.

Tänä viikonloppuna Hamilton yrittää kuroa Verstappenin pistejohtoa kiinni. Verstappenilla on tällä hetkellä kuuden pisteen kaula brittiin nähden.

– Täytyy vain yrittää napata maksimipisteet seuraavista kuudesta kisasta. Meille tulee hetkiä, kun pystymme päihittämään heidät (Red Bullit). He ovat Meksikossa varmasti vahvoja, mutta paljon voi tapahtua vielä. Pitää mennä vain kisa kerrallaan, Hamilton mietti loppukaudesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja