Leonardo DiCaprio suuteli 81-vuotiasta näyttelijälegendaa – Bafta-gaalan suloisin hetki!

Sunnuntaista Bafta-gaalaa vietettiin ystävänpäivänä, joten juhlallisuuksissa kuuluisuuksia ilahdutettiin pusukameralla. Leonardo DiCaprio täräytti ystävänpäiväsuukkonsa dame Maggie Smithille.

British Academy of Film and Television -gaalaa juhlittiin sunnuntaina. Juhlat osuivat ystävänpäivälle, eikä gaalassa suinkaan ohitettu maailmanlaajuista rakkauden ja ystävyyden juhlaa.

Punaisen maton ja kiitopuheiden lisäksi tapahtumassa kiersi niin sanottu ”Kiss cam”, eli pusukamera. Kiss cam kiersi yleisössä ja nappasi kuvaansa milloin minkäkin parin ihmisiä. Kun kaksikko osui kuvaan, tuli heidän suukottaa toisiaan.

Kiss cam taltioi muun muassa Stanely Tuccin ja Cuba Gooding Jr:n muiskauttelut sekä Bryan Cranstonin ja Julianne Mooren kuumat hetket,  mutta kukaan ei kuitenkaan hurmannut Baftan Kiss camissa kuten kaikkien aikojen näyttelijäkaksikko Leonardo DiCaprio ja dame Maggie Smith.

Kiss camin valittua kohteekseen Smithin ja DiCaprion, ei mies epäröinyt hetkeäkään kumartuessaan suutelemaan legendaarisen, 81-vuotiaan naisnäyttelijän poskea. 

DiCaprion hellä suukko sai näytellijäkonkari kääntymään penkillään kohti hurmuriaan ja kurottelemaan suudelman sinetöivää halausta.

Katso videolta Bafta-gaalan kuumat ystävänpäivätunnelmat.

Kaikki eivät kuitenkaan lähteneet Kiss camiin mukaan. Michael Fassbender ja Alicia Vikander, joiden huhutaan seurustelevan, eivät suostuneet suutelemaan live-lähetyksessä, kertoo Daily Mail.

Hetkestä tuli niin tukala, että BBC leikkasi sen pois lähetyksestä.

Ruotsalaisen Vikanderin ja Fassbenderin on huhuttu seurustelleen toukokuusta pitäen, mutta kumpainenkaan ei suostu raottamaan verhoa henkilökohtaisen elämänsä saloihin.

DiCaprion tähdittämä The Revenant voitti parhaan elokuvan, parhaan miespääosan ja parhaan ohjaajan Bafta-palkinnot.


Lue myös:

    Uusimmat