Leo Komarov laittaa itseään likoon, toinen jatkoerä edessä – pelissä kauden loppuminen ja Stanley Cup -finaalipaikka

Leo Komarovin edustama New York Islanders on kuilun partaalla jääkiekkoliiga NHL:n itäisen konferenssin viidennessä finaalissa. Ottelu Tampa Bay Lightningia vastaan on edennyt toiseen jatkoerään tilanteessa 1–1, kun Tampa johtaa ottelusarjaa voitoin 3–1.

Islanders siirtyi viidennessä ottelussa johtoon avauserässä, kun Ryan Pulock tulitti kiekon ylivoimalla pömpeliin suoraan Nick Leddyn syötöstä.

Tampan vastine tuli toisessa erässä, kun Victor Hedman laukoi b-pisteen kaarelle pompanneen irtokiekon verkon perukoille.

Tampa Baylla oli ensimmäisen jatkoerän lopussa huippupaikkoja ratkaista peli, mutta Nikita Kutsherov ei osunut maalin kulmalta hänen edestään lipuneeseen kiekkoon. Leo Komarov oli tuolloin laittamassa itseään likoon jäällä Islandersin puolustavassa viisikossa ja kävi summerin soitua pientä sananvaihtoa Tampa-leirin kanssa.

Islanders on ylipäätään taistellut uhrautuvasti, vaikka se on ollut paikka paikoin alakynnessä.

Panokset ovat suuret: Tampa etenisi voitolla Stanley Cupin finaaleihin Dallas Starsia vastaan ja päättäisi Islandersin kauden. Islandersin on pakko voittaa jatkaakseen sarjaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja