Mainos

Lenkkeilijätytön surmaajaksi epäilty mies vangittu

Porilaisen lenkkeilijätytön taposta epäilty 25-vuotias mies on vangittu Satakunnan käräjäoikeudessa. Häntä epäillään todennäköisin syin taposta. Epäilty tekoaika on viime perjantai.

17-vuotias lenkkeilijä katosi perjantai-iltana Porin Metallinkylästä. Hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi, sillä Kokemäellä löytyi samana iltana palaneesta varastosta vainaja. Vainajalle on tehty oikeuslääketieteellinen tutkimus. Tutkinnanjohtaja Matti Ala-Haaviston mukaan ei ole vielä saatu varmistettua, onko varastosta löytynyt vainaja lenkkeilijätyttö. Tutkimuksia tehdään kiireellisesti.

Tutkinnanjohtaja ei kommentoi, ovatko epäilty ja uhri tunteneet toisiaan. Ala-Haavisto ei kommentoinut sitäkään, kiistääkö epäilty teon.

– Tutkimme kokonaisuutena epäiltyä henkirikosta ja Kokemäeltä löytynyttä vainajaa, Ala-Haavisto totesi.

Epäilty ei ollut itse paikalla vangitsemisistunnossa oikeudessa, vaan häntä kuultiin nykykäytännön mukaan videoyhteyden välityksellä Porin poliisivankilasta.

Miestä esitti vangittavaksi tutkinnanjohtaja Ala-Haavisto Lounais-Suomen poliisin Kokemäen yksiköstä.

Epäilty on kertonut Facebook-sivuillaan, että hän työskentelisi turvallisuusalalla toimivassa G4S -yhtiössä. Keskiviikkona antamassaan tiedotteessa yhtiö kuitenkin kertoo, että mies ei ole eikä ole ollut G4S Suomen palveluksessa. Iltalehden tiistaisten tietojen mukaan epäilty mies oli kadonneen tytön ystävä ainakin Facebookissa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.