Leijonille puolivälierään kolme vaihtoehtoa – Tshekki kaatoi Sveitsin dramaattisten vaiheiden jälkeen

Tshekki ja Sveitsi kohtasivat tiistaina alkulohkon päätöspelissään. Sveitsi tarvitsi ottelusta kolmen pisteen voiton, jotta se voisi nousta neljänneltä tilalta. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.​​​​​​​

Maat tarjoilivat hurjan trillerin, sillä Sveitsi onnistui nousemaan tasoihin, vaikka se oli kaksi kertaa kahden maalin tappioasemassa. Sveitsin tuorein NHL-vahvistus Nino Niederreiter tasoitti ottelun vajaat neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. 

Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä Sveitsin tarvitsi kolmen pisteen voiton ja se haki voitto-osumaa ilman maalivahtia. Jan Rutta laukoi kiekon tyhjään rysään ja varmisti Tshekille voiton. 

Tshekin voiton myötä Leijonien puolivälierävastus tulee olemaan joko Venäjä, Tshekki tai Ruotsi. Sellainen tilanne on myös mahdollinen, että B-lohkossa kaikki kolme maata tulee olemaan tasapisteissä. Suomen vastustaja selviää Venäjän ja Ruotsin välisen ottelun jälkeen. Ruotsi tarvitsee ottelusta kolmen pisteen voiton, mikäli se haluaa nousta lohkon voittotaisteluun mukaan. 

Jos kaikki kolme ovat tasapisteissä, silloin katsotaan keskinäisten otteluiden pisteitä ja maalieroa. Jos nekin ovat tasan, tulee vertailuun keskinäisten pelien tehdyt maalit. Ruotsin maaliero ennen Venäjä -ottelua on 2-5, Venäjän 3-0 ja Tshekin 5-5.

Ruotsin ja Venäjän välinen ottelu käynnistyy 21.15. Ennakkostudio käynnistyy C More Sport 1 - kanavalla sekä C Moren suoratoistopalvelussa kello 20.30. Asiantuntijoina toimivat Ville Nieminen ja Tero Lehterä. Ottelusta tehdään liveseuranta MTV Urheilun nettisivuille.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi 


Lue myös:

    Uusimmat