Leijonien NHL-tähdet totuttelevat yhä Jukka Jalosen pelitapaan – asiantuntijoilta terävä huomio: "Harvoin näkee"

MTV Uutiset Liven Vilttiketju-ohjelmassa puitiin jälleen Leijonien peliesityksiä MM-kisoissa. Suomen pelaamisesta paistaa yhä hieman se, ettei kaikki ole joka tilanteessa pelitavallisesti samalla sivulla.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Suomi otti helpottavan 7-1-voiton Unkarista tahmean alun jälkeen. Hallitsevan mestarin pelissä riittää yhä parannettavaa rutkasti parannettavaa, vaikka voitto tulikin lopulta selvällä marginaalilla.

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ja C Moren asiantuntija Ari Vallin toteavat Vilttiketju-ohjelmassa, että Suomen pelaamisessa on yhä sekavuutta. Varsinkin Leijonien NHL-pelaajat hakevat vielä uomiaan Leijonien pelitavan toteuttamisen suhteen.

Aihetta hätäilyyn ei Vallinin mielestä kuitenkaan ole.

– Meillä on paljon taitoa ja fiksuja pelaajia. Ideat on hyviä. Ne, jotka ovat tulleet Pohjois-Amerikasta hieman eri pelityylistä, ovat erittäin fiksuja pelaajia. Ehkä on hyväkin antaa heidän pikkuisen oivaltaa se, kun rinnalla on paljon pelaajia, jotka ovat tottuneet pelaamaan EHT:lla Jukka Jalosen pelitapaa. Videoita varmasti pyöritellään, mutta veikkaan, että viisikot kokoontuu aika paljon ja käy omia vaihtojaan läpi.

Millaisia seikkoja Suomen NHL-tähtien pelaamisesta nousi esiin? Katso analyysit videonäytteineen pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat