Leijonien nälkä kasvaa, varmistunut puolivälieräpaikka ei riitä – ”Haluamme olla kahden joukossa”

Leijonilla on puolivälieräpaikka jo plakkarissa, mutta se ei joukkueelle riitä. Tämän illan Ranska- ja tiistain Saksa-pelistä halutaan pisteet ja hyvä vauhti pudotuspeleihin.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Jos Leijonat voittaa kaksi viimeistä peliään, lohkovoitto on Suomen. Päävalmentaja Jukka Jalonen ei usko, että jatkopaikan varmistuminen toisi vapautumista joukkueeseen, koska se ei ole tavoite.

– Haluamme olla kahden joukossa ja jäädä tänne Kosiceen pelaamaan puolivälierä. Se on tavoitteemme ehdottomasti, Jalonen linjasi.

Katse kääntyy Jalosellakin hieman tulevaan.

– Me valmistaudumme kaikin mahdollisin keinoin torstain peliin pelaamalla tässä pari hyvää ottelua ennen sitä.

Ranskan kisat ovat edenneet varsin vaisusti, ja pakko on jo iso. Ranskalla on yksi piste, ja jos Suomea vastaan ei tule lisää, joukkue pelaa putoamista vastaan viimeisessä ottelussaan Iso-Britanniaa vastaan.

– Ranska pelaa elämästä ja kuolemasta. Tiedämme, että vastaan tulee joukkue, joka pelaa täysillä. Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin vetää itse täysillä, Jalonen sanoo.

– Me olimme Iso-Britanniaa vastaan todella valmiita ja fokus pysyi koko ajan. Tänään pyritään samaan. Tylyä lätkää, hän naulasi.

Lue myös:

    Uusimmat