Leijonia kehunut Sveitsin NHL-tähti revittiin pois median edestä – pelaaja itsekin hämmentyi

Sihvonen: Sveitsi sopii tyyliltään Leijonille -"Kuin syömään käskisi" 6:56

Sveitsin NHL-tähtipuolustaja Roman Josi olisi varmasti halunnut jutella enemmänkin suomalaismedian kanssa torstain aamujäiden jälkeen.

MAINOS

MM-puolivälierä
Suomi–Sveitsi

Torstaina klo 21.15 MTV3:lla ja C More Sport 1:llä. Studio-osuus jo klo 20.30 C Morella ja klo 21.00 MTV3:lla.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

Pääkuvan videolla MTV Sportin asiantuntijan Petteri Sihvosen ennakkoanalyysi Leijonien torstaiseen Sveitsi-puolivälierään.

Josi saapui suomalaismedian eteen antamaan kommentteja ennen torstai-iltana Herningissä pelattavaa puolivälierää Leijonia vastaan hyvällä fiiliksellä. Tähtipelaaja vaikutti hyvin rennolta.

- Suomi on pelannut todella hyvin. Heillä on joka vuosi todella kova joukkue MM-kisoissa. Sama on tilanne nytkin. He ovat pelanneet hyvää kiekkoa, joten tästä tulee varmasti meille vaikea ilta, Nashvillen tähtipakki aloitti.

Josi oli valmis vastaamaan myös seuraavaan kysymykseen, kunnes haastattelu keskeytyi. Sveitsin joukkueen mediavastaava juoksi paikalle ja keskeytti haastattelun tylysti.

- Me emme anna mitään kommentteja ennen peliä. Sääntö koskee kaikkia, mediavastaava ilmoitti tylysti.

Josi vaikutti itsekin olevan tilanteesta hämillään. Kenties asiaa ei oltu käyty läpi joukkueen kesken, sillä Sveitsillä ei ole tapana antaa haastatteluja pelipäivän aamujäiltä.

Jutun loppuun tarkennettu Sveitsin aiempia mediakäytäntöjä klo 13.27.

Lue myös:

    Uusimmat