Leijonat-kapteenin painavat taklaukset pistivät Kanada-tähdet polvilleen, Olli Jokinen korosti voimahyökkääjän työpanosta – "Hän antoi uskoa muillekin"

C Moren studiotiimi valitsi Leijonien kolme sytyttävintä pelaajaa Kanadaa vastaan pelatusta MM-kisojen voitokkaasta avausottelusta. C Moren kiekkoasiantuntija Olli Jokinen nosti esiin Leijonat-kapteeni Marko Anttilan komean työpanoksen.

Anttila toimii MM-kisoissa Suomen kapteenina. Kolmatta MM-turnaustaan pelaava Anttila näytti kaukalossa kapteenin esimerkkiä kovilla taklauksillaan.

Sen sai kokea myös Kanadan Troy Stetcher jo heti avauserässä, kun yli kaksimetrinen Anttila jyräsi kanadalaisen taklauksellaan jään pintaan. Anttilan vahva peliesitys keräsi Olli Jokiselta suuret kehut.

– Kapteeni näytti heti ensivaihdoista lähtien, että tänne ei olla tultu Kanadan poikaa kunnioittamaan ja kumartelemaan. Tosi painavia taklauksia heti ensimmäisessä erässä ja jatkui koko pelin ajan. Hän antoi uskoa muillekin, että nämä syövät samaa leipää kuin mekin, Jokinen kehuu Anttilaa.

Myös Tero Lehterän mukaan Anttila näytti kapteenin ominaisuudessa erinomaista esimerkkiä muille Suomen joukkueelle.

– Jokaiselle pelaajalle löytyy oma rooli. Miksi? Heillä on tietyt vahvuudet. Hän käytti omia vahvuuksiaan tänään. Loistava esimerkki kapteenilta, Lehterä toteaa.

Anttilan lisäksi studiotiimi nosti Arttu Ilomäen ja Kaapo Kakon Kanada-ottelun sytyttäjien joukkoon.

Lue myös:

    Uusimmat