Leijonan vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Leijona-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


LEIJONA 23.7.–22.8.

Henkinen kasvu

Olet vahva ihminen, johon muutkin mielellään turvautuvat. Epävarmuus ja melankolia saattavat vallata mielesi hetkellisesti vuoden keskivaiheilla, mutta älä anna niiden viedä elämäniloasi. Seuraa ihanteitasi, niin vuodesta tulee parempi kuin uskalsit odottaa. Löydät vuoden aikana paljon asioita, jotka tuovat sinulle iloa, joten pidä niistä kiinni.

Ihmissuhteet

Sydämenasiasi ovat tänä vuonna erinomaisella mallilla. Muista kuitenkin kuunnella kumppaniasi, äläkä pidä liian itsepintaisesti ja peräänantamattomasti kiinni omista näkemyksistäsi. Opitte ymmärtämään paremmin toisianne, ja suhteenne lähenee entisestään.

Perheasiat sujuvat tänä vuonna loistavasti. Ilmapiiri kotona on onnellinen ja rauhallinen. Lapsia koskevat huoletkin ratkeavat onnellisesti. Suhteesi sisaruksiin lämpenee vuoden aikana. Joku kaukana ollut perheenjäsen saattaa palata takaisin perheen piiriin.

Ystävyyssuhteissa mielipide-erot voivat aiheuttaa jännitteitä, mutta ihmisten erilaiset mielipiteet ovat kuitenkin suuri rikkaus.

Sinkun rakkausvuosi

Jotkut leijonat onnistuvat tänä vuonna löytämään kumppanin, jonka kanssa voi syntyä pitkä ja onnellinen suhde. Toiset taas joutuvat tyytymään lyhyisiin mutta tyhjiin romansseihin. Tarkkaile ihmistä jota näet usein; ehkä suhteenne ei olekaan pelkkää ystävyyttä, vaan siitä voi syntyä jotakin enemmän, vaikket mitään odottaisikaan. Se on ihanaa, mutta samalla myös pelottavaa.

Työ

Urallasi on odotettavissa pitkiä harppauksia eteenpäin. Töissä tai liikeasioissa tapahtuu jotakin uutta, mikä on ollut ilmassa jo jonkin aikaa ja vain odottanut toteutumistaan. Kyseessä voi olla yrityksen perustaminen tai laajentaminen tai ehkäpä ylennys työpaikallasi. Vaikka kohtaisitkin esteitä, ne eivät estä etenemistäsi, päinvastoin.

Opiskelu

Opiskelusi sujuvat tänä vuonna loistavasti. Olet valmis tekemään kaikkesi saadaksesi haluamiasi tuloksia. Tentit ja kokeet sujuvat vielä odotuksiasikin paremmin. Ulkomaan opintoja suunnitteleville on nyt juuri oikea aika ryhtyä toteuttamaan suunnitelmaa.

Raha-asiat

Ansaitset tänä vuonna enemmän kuin aikaisemmin ja onnistut siksi panemaan rahaa myös säästöön. Saatat löytää uuden tulonlähteen, joka vahvistaa taloudellista tilannettasi vielä lisää. Voit ehkä auttaa läheisiäsikin taloudellisesti.

Terveys

Terveytesi on erinomainen vuonna 2013. Saat uutta energiaa, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Sinun kannattaa harrastaa liikuntaa, sillä se parantaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointiasi. Kuuntele sisäistä ääntäsi ruokavalioon liittyvissä asioissa.

Onnenpäivät vuonna 2013

22. tammikuuta, 6. helmikuuta, 18. huhtikuuta, 11. toukokuuta, 4. heinäkuuta, 2. elokuuta, 5. lokakuuta ja 4. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja