Leijonalegendan ura jatkuu: "Ei voi tuollaiseen kauteen lopettaa"

Petteri Nummelin nähdään ensi kaudellakin SM-liigassa ja TPS:n paidassa.

42-vuotiaalla Nummelinilla oli sopimuksessaan optio ensi kaudesta. Molemmat osapuolet, seura ja pelaajat halusivat käyttää option.

- Joo, ei voi tuollaiseen kauteen lopettaa. Juuri yhtenä päivänä laskeskelin, että melko lyhyt kausi mulla oli, taisi olla noin kahden kuukauden mittainen, Nummelin sanoo MTV Sportille.

Nummelin sai pahan silmävamman heti alkukauden ottelussa Vaasassa. Siitä toipuminen kesti pitkään. Kun silmävamma tuli kuntoon, oli Nummelin sivussa peleissä muistakin syistä.

- Ensi kaudella laitetaan taas kaikki peliin. Koitetaan saada TPS nousuun ja saadaankin. Tämä kausi on jo unohdettu, kiekkolegenda sanoo.

Motivaatio kunnossa

Toisen polven kiekkoilija pystyi pelaamaan tällä kaudella vain 16 ottelua. Niissä syntyi 10 tehopistettä.

- Motivaatiota riittää kyllä, pelaaja vakuuttaa.
TPS:n kausi oli synkkä, huonosti johdettu organisaatio jäi monenlaisten sekoiluiden jälkeen SM-liigan runkosarjassa sijalle 13. Joukkue vaihtoi muun muassa päävalmentajaa kaksi kertaa kauden aikana.

Ensi kaudella turkulaisjoukkuetta valmentaa Ari-Pekka Selin. Apuvalmentajiksi on jo palkattu pelaajalegenda Kimmo Rintanen sekä Jarno Pikkarainen. Jani Kiviharjun nimitys valmennusportaaseen lienee vain ajan kysymys.

Nummelin on yksi suomalaisen kiekon legendoista. Puolustaja on edustanut Suomea MM-turnauksessa peräti 15 kertaa. Turkulaislähtöinen pelaaja on edusstanut NHL:ssä Minnesotaa ja Columbusta. Hän on kiekkoillut myös Ruotsissa ja Sveitsissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja