Lehti: F1-tähti tehnyt kauas ulottuvan esisopimuksen Audin kanssa

Lähtökuopissa Ferrarilta oleva F1-kuski Carlos Sainz on tehnyt alustavan sopimuksen siirtymisestä Audin kanssa yhteistyön aloittavan Sauberin kuljettajaksi, uutisoi Auto Action -lehti.

Sainzilla on sopimus Ferrarin kanssa vielä ensi kaudesta. Nykyisin Alfa Romeon nimellä ajava Sauber on puolestaan vaihtamassa Audin tunnusten alle kaudesta 2026 alkaen.

Auto Action uutisoi viikonloppuna, että Sainz ja Sauber ovat tehneet jo esisopimuksen yhteistyön aloittamisesta ensi vuoden jälkeen.

Sainz vahvisti lehdelle Belgian kisaviikonloppuna, että haluaisi mielellään tiedon seuraavan kauden osoitteestaan, kun hänen viimeinen sopimusvuotensa Ferrarilla käynnistyy ensi keväänä.

– Se vie pois häiriötekijöitä, joita aina tulee uuden sopimuksen neuvottelemisesta, kun pitäisi olla täysin keskittynyt siihen, mitä tekee radalla ja nykyisen tiimisi kanssa, Sainz kommentoi.

Esisopimus ei vielä tarkoita, että Sainz olisi varmasti jättämässä Ferrarin ensi kauden päätteeksi. Jatkosopimus italialaistiimissä on edelleen hänen ykköstavoitteensa, mutta yhteistyön on uumoiltu päättyvän.

Valtteri Bottaksella on sopimus Sauberin kanssa vuoden 2025 loppuun asti.

Lue myös:

    Uusimmat