Legendaarisen Queenin kitaristi vakavasti sairas – "Minua on neuvottu lepäämään kunnolla"

Brian May on perunut kaikki loppuvuoden konsertit.

Legendaarisen Queen-yhtyeen kitaristi Brian May, 69, on sairastunut. May pystyi jatkamaan loppuun Queenin ja Adam Lambertin Aasiaan taannoin päättyneen kiertueen, mutta nyt mies on perunut joulukuun yhteiskonsertit laulaja Kerry Ellisin kanssa.

– Olen vältellyt konserttien perumista, mutta nyt siitä on tullut väistämätöntä. Olen taistellut kaiken energiani ja oman tahtoni tuhoavaa sairautta vastaan koko ajan enemmän ja enemmän, May kirjoittaa virallisilla nettisivuillaan julkaistussa tiedotteessa.

– Nyt olen siinä pisteessä, että en koe kykeneväni suoriutumaan sovituista esiintymisistä. Minua on neuvottu ennemmin lepäämään ja parantumaan kunnolla kuin nousemaan lavalle ja riskeeraamaan terveyteni.

May ei kuitenkin kerro tarkemmin sairaudestaan. Kitaristi kirjoittaa, että on hänen mielestään parasta perua esiintymiset nyt ja suunnitella korvaavat esiintymiset.

Hän on puhunut julkisuudessa aiemmin avoimesti masennuksestaan.

Astrofysiikan tohtorin tutkinnon suorittanut May on soittanut monia ikimuistoisia kitaraosuuksia Queenin klassikkokappaleisiin. Katso Bohemian Rhapsodyn musiikkivideo alla!  


Lue myös:

    Uusimmat