Legendaarinen poptähti rysäytti rekan perään – selvisi ihmeen kaupalla

Legendaarinen poplaulaja George Michael pidätettiin eilen perjantaina epäiltynä ajoneuvon ajamisesta päihtyneenä. Poliisit saattelivat miehen kamarille sen jälkeen, kun hän oli törmännyt kovalla vauhdilla edellä ajaneen rekan perään.

Silminnäkijöiden mukaan Michaelin selviäminen onnettomuudesta oli ihme – niin hurjalta törmäys oli näyttänyt, The Sun -lehden sivustolla kerrotaan. Michaelin hopean värinen Range Rover oli poukkoillut tien puolelta toiselle vain hetkeä ennen kuin se törmäsi rekan perään.

Poptähden tilannenopeus oli ollut huomattavan suuri, jonka takia törmäyksestä johtuva isku oli vavahduttanut huomattavasti isokokoista rekkaakin.

Lojuttuaan hetken autonsa ratissa lasinsirujen keskellä, laulaja oli kuitenkin ryöminyt ulos auton jäänteistä. Ulos kavuttuaan Michael oli vaikuttanut olevan aivan pihalla tilanteesta.

– Hän näytti todella pökertyneeltä ja yritti jopa kivuta rekkani ohjaamoon pyytäen kyytiä pois törmäyspaikalta, onnettomuusrekan kuski kertoi.

Kuski ei suostunut tähden pyyntöihin, vaan paikalle kutsuttiin poliisit, jotka pidättivät laulajan epäiltynä päihtyneenä ajamisesta. Poptähti pääsettiin kuitenkin vapaaksi ilman syytteitä.

Onnettomuus tapahtui vain kaksi kuukautta sen jälkeen, kun George Michael sai takaisin ajolupansa, joka oli ollut hyllyllä kaksi vuotta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat