Legendaarinen Playboy-kartano myytiin – Hugh Hefnerillä asumisoikeus elämänsä loppuun

Hefnerin naapuri ostaa maailmankuulun kiinteistön.

Playboy-lehden perustajana tunnetun Hugh Hefnerin, 90, kuuluisa Playboy-kartano siirtyy naapurissa asuvan Daren Metropoulosin omistukseen.

Kartano tuli myyntiin tämän vuoden tammikuussa peräti 200 miljoonan Yhdysvaltain dollarin eli noin 176 miljoonan euron hintaan. Tarkkaa kauppasummaa ei kerrottu julkisuuteen, mutta muun muassa Wall Street Journal uutisoi kauppahinnan olleen yli sata miljoonaa dollaria.

Kiinteistöä myynyt välitysfirma Hilton & Hyland on vahvistanut kauppahinnan olleen yhdeksännumeroinen. Yhtiön edustajan mukaan kartanosta tuli useita ostotarjouksia.

Hugh Hefner oli asettanut myyntiehdoksi sen, että hän saa asua kartanossa elämänsä loppuun asti. Kartanon naapuritalon omistava Daren Metropoulos on suostunut ehtoon. Metropoulosin aikeissa on yhdistää kahden kartanon maat.

Vuonna 1927 rakennettu kartano päätyi Playboy-yhtiön omistukseen 1,1 miljoonalla Yhdysvaltain dollarilla vuonna 1971. Playboy-kartanossa on 20 000 neliötä, johon kuuluu 29 huonetta, joista 12 on makuuuhuoneita.

Lue myös:

    Uusimmat