Lauri Markkasesta hurja väite – lähde: NBA-kauppa oli jo ”lähellä”

NBA-koripalloliigan kesiin kuuluu olennaisena osana loputtomat huhut pelaajasiirroista. Tämän kesän siirtopyörittelyihin on lukeutunut myös liigan suomalaistähden, Utah Jazzia edustavan Lauri Markkasen tilanne.

Kaksi loistokautta Jazzissa pelanneen Markkasen nykyinen sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen ja neuvottelut jatkosta ovat luvallisia elokuusta alkaen. Jazzin ei oleteta olevan kovinkaan aktiivisesti kauppaamassa tähteään, mutta huhumyllyssä suomalaisen kintereillä on väläytelty jo lukuisia seuroja. 

Sports Illustratedin siteeraama NBA-toimittaja Jake Fischer jopa arvelee, että muutama niistä on hyvinkin vahvasti hamuamassa Markkasta.

– Golden State, Sacramento ja San Antonio ovat liigassa vaikuttavien, tilanteesta tietävien mukaan vahvoja mahdollisia kosiskelijoita tällä hetkellä. Minnesota on sekin osoittanut kiinnostusta Markkaseen, lähteet kertovat, Yahoo Sports -sivuston toimittaja Fischer selvitti Sports Illustratedin mukaan.

– Tietääkseni Sacramento oli aiemmin tällä viikolla lähellä kauppaa. Luulen niin, pohjaten käymiini keskusteluihin. Enempää en voi kertoa, mutta viittaukset ovat siihen, että keskustelut olivat aitoja.

Päättyneellä kaudella Markkanen nakutti pistekeskiarvon 23,2. Halvalla ei mies irtoa Jazzista, Fischer vakuuttaa. Ja arvelee, että Markkasen lähdön todennäköisyys olisi vain 10 prosenttia.

Lue myös:

    Uusimmat