Lauri Markkanen pimensi vastustajan tähtipelaajan – Cleveland porskuttaa voittoputkessa NBA:ssa

Cleveland Cavaliers jatkoi vieraspelikiertuettaan toisella peräkkäisellä vierasvoitolla, kun se nujersi Los Angeles Clippersin 92–79 NBA-koripalloliigassa. Edellisen kerran Cavaliers oli voittanut Clippersin vieraissa maaliskuussa 2016.

Clevelandin avausviisikossa pelanneen Lauri Markkasen alkukauden heikko heittotarkkuus jatkui, sillä hän sai sisään seitsemästä pelitilanneheitostaan kaksi ja keräsi seitsemän pistettä runsaan 28 peliminuutin aikana.

Markkasen kaikki neljä kolmosyritystä sujahtivat ohi, mutta hän kaapi yhdeksän levypalloa, antoi yhden korisyötön ja riisti kerran.

Vaikka heitto ei pudonnut, Markkanen sai ottelussa kiitosta Clippersin tähtipelaajan Paul Georgen pimentämisestä. Suomalainen onkin ollut puolustuspäässä yllättävän kovassa vedossa Bulls-vuosiinsa verrattuna.

Läpi ottelun Markkasen vartioma George sai kahmaistua vain 12 pistettä yhteensä 20 pelitilanneheitollaan. 

Clevelandin koko joukkueen kolmostarkkuus oli kateissa, sillä 20 yrityksestä vain kolme meni sisään. Vieraat hallitsivat ottelua korien alla, mistä Cavaliers takoi 48 pistettä Clippersin 34:ää vastaan. Takamies Collin Sexton oli Cavaliersin paras korintekijä 26 pisteellä.

Cavaliers aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta on sen jälkeen voittanut kolme ottelua peräkanaa. Seuraavaksi Cavaliersin vieraspelikiertue jatkuu Los Angelesin toisen joukkueen Lakersin kohtaamisella perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja