Mainos

Lätkätappelun leimaaminen pahoinpitelyksi veti tutkinnanjohtajan vähäsanaiseksi

Viime lauantain Jokerit–HIFK -ottelun nyrkkitalkoista aloitettu poliisin esitutkinta on saanut hieman erikoisen piirteen.

Poliisin osalta tapahtumien esitutkinta on vielä käynnissä. Tutkinnanjohtaja Juha Laaksosen mukaan tapauksen tiimoilta on tehty muutamia kuulusteluja, loppuun esitutkinta pyritään suorittamaan loppuun kahden viikon sisällä.

Tapauksessa on kuitenkin herättänyt ihmetystä se, että poliisijohdon taholta osa kiekkokaukalon tapahtumista on jo nimetty puhtaaksi pahoinpitelyksi. Tutkinnanjohtaja Laaksonen vastasi poliisiylijohtajan kommenttiin vähäsanaisesti.

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero kommentoi Ylelle, että Semir Ben Amorin tapaus on lehdistössä olleiden tietojen perusteella selvä pahoinpitely. Kuinka tavanomaista on, että poliisiylijohtaja kommentoi tutkinnanjohtajan ohi tapausta, jonka tutkinta tai itse asiassa esitutkinta on vielä kesken?

– En ota kantaa asiaan.

Kun ylimmän poliisijohdon taholta on jo kommentoitu, että tämä oli pahoinpitely, niin voiko tässä enää tulla mitään muuta tulosta?

– Niin kuin sanottu, en ota siihen kantaa.

Poliisin esitutkinta koskee Jokereiden ja HIFK:n välistä European Trophyn ottelua, jossa käytiin useita tappeluita. Ottelussa jaettiin 277 minuuttia jäähyjä, kaikkiaan kahdeksan pelaajaa jätti kaukalon kesken ottelun ja kummankin joukkueen valmentajat saivat suihkukomennuksen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.